10 ting du skal vide om Sunderland mod Manchester United.


10. Manchester United har vundet de sidste fem kampe mod Sunderland og er sat til odds 1.65 for at hive tre point hjem lørdag aften.

9. Men, "De røde djævle" har vundet blot én ude af fire kampe fornylig, hvor de har scoret ét mål i hver kamp. Uafgjort giver 3.90 pengene igen.

8. Den nye United manager David Moyes kan prale af gode resultater mod Sunderland - han har kun tabt to ud af 19 opgør, da han stod i spidsen for Everton. United står til 1.15 for at vinde/spille uafgjort på dobbelt chance.

7. Et af de få nederlag kom dog sidste gang Moyes var på Stadium of Light - et 1-0 nederlag i April. Vinder Sunderland 1-0 giver det 12.50 pengene igen.

6. Emanuele Giaccherini scorede hans tredje mål for Sunderland sidste weekend, siden han tilsluttede sig fra Juventus for £6.5m i sommers. Italieneren står til 7.00, hvis han scorer.

5. "Den Sorte Kat" har endnu til gode at vinde i ligaen denne sæson, men har dog to hjemmesejre i Capital One Cup. Endnu en sejr giver pengene 5.25 gange igen.

4. Sunderland har scoret først i to ud af otte kampe denne sæson og har fire nederlag på stribe i Premier League. United står til 2.65 for at vinde uden at indkassere mål.

3. United har scoret i hver af de sidste seks kampe, men kun én gang har de scoret mere end to mål. Moyes' hold er sat til odds 1.27 for at score to eller færre på lørdag.

2. Danny Welbeck fik første bold i nettet for United siden åbningsdagen for sæsonen i Onsdags. Hvis angriberen scorer første mål giver det 7.00 gange pengene igen.

1. United (28) og Sunderland (27) laver i gennemsnit flere diagonale afleveringer end noget andet hold i Premier League. At begge hold scorer er sat til 1.87.