Allsvenskan: Optakt og spilforslag til IFK Göteborg-Djurgårdens IF


IFK Göteborg 1.60 Uafgjort 3.85 Djurgårdens IF 5.25 (Kickoff mandag kl. 19:05)
 

IFK Göteborg tager mandag aften imod Djurgården, når Allsvenskan genoptages efter landsholdspausen. Senest vandt IFK over DIF i den svenske pokalturnering, selvom stockolmerne ellers har været stærke på det seneste.

Djurgården fik en skidt start på sæsonen og mistede en masse point. Den første sejr kom først i ottende forsøg, da holdet overraskende formåede at besejre Malmø med 3-2. Siden den kamp har DIF vundet to kampe og spillet én uafgjort.

IFK Göteborg og Djurgården stødte som sagt sammen lige inden landskampspausen i finalen i Svenska Cupen, og her vandt IFK efter straffesparkskonkurrrence. De to holds formkurver er nogenlunde identiske, da Göteborg har to sejre og en uafgjort at se tilbage på, før det dog i den seneste kamp lidt overraskende blev til et 0-2-nederlag til Östers IF.

DIF har haft held med at slide sig fra fra den absolutte bund med den seneste tids fine resultater i ligaen. En sejr mandag aften vil være utrolig vigtig, da den vil bringe holdet op i midt i tabellen à point med Åtvidaberg, der i skrivende stund indtager ottendepladsen. Et nederlag vil derimod kunne resultere i, at holdet ender under stregen, når Runde 12 er færdigspillet.

IFK Göteborg kunne glæde sig over landskampspausen, da man havde en del skadesproblemer. Det ser bedre ud nu, selvom Mattias Bjärsmyr og den tidligere AaB-spiller Kjetil Wæhler stadig er ude. Det er en kamp, som formstærke Göteborg bør vinde, selvom det gik galt i den seneste kamp mod Östers. Djurgården må også undvære spillere i form af de skadede Jesper Arvidsson og Vytautas Andriuskevicius.
 

Klik her for at spille på Allsvenskan hos Unibet