NBA: Blazers blæser Knicks omkuld


Portland Trail Blazers' succes i begyndelsen af sæsonen har været en af de positive overraskelser i NBA dette efterår, og meget få havde forudset, at de ville være det tredjebedste hold i ligaen på nuværende tidspunkt efter en måneds basket.

Lad os undgå at blive revet med endnu; i deres 11-2-start er det kun San Antonio, Golden State og Chicago, der virkelig har ydet modstand af højeste kaliber. Men i løbet af den næste måned står Portland kun over for Oklahoma City og Indiana, hvad angår de tidlige titelbejlere. Dermed kan det gode humør forventes at holde et stykke tid endnu.

Blazers går natten til tirsdag dansk tid efter den 11. sejr i træk, når New York Knicks besøger Moda Center, og bedømt på den nuværende form er der ikke den store tvivl om, at værterne vinder til odds 1.25. Raymond Felton er ude hos værterne, der skal forsøge at vinde efter fem kampe uden fuld gevinst, og det kan give plads til Damien Lillard, der i gennemsnit putter 19,9 point på tavlen per kamp i denne sæson.

Portland er 5-1 på hjemmebane og besejrer i gennemsnit modstanderne med 5,9 point, og selvom holdet har haft det svært i første halvleg, er det lykkedes Blazers at kæmpe sig tilbage i god tid. Nu hvor Knicks trækker tempoet ned, kan det meget vel ende med færre end 194,5 point til odds 1.90. Vi satser dog på, at Blazers fortsætter stilen og vinder på trods af handicap -7.5, hvilket vil få presset til at stige på New York.

Den bedste nyhed, der er kommet ud af Charlotte i årevis er, at når Bobcats bliver til Hornets (igen) fra næste sæson, så skal holdet igen trække i den legendariske uniform fra Alonzo Mourning-æraen.

Charlotte tager natten til tirsdag imod Boston Celtics, og det er en god mulighed for at forbedre en 3-4-statistik på hjemmebanen. Charlotte er et lidt usædvanligt hold, der indkasserer 14 point mere på hjemmebane end på udebane, men efter at have vundet 89-83 i Boston tidligere på måneden satser vi på Bobcats-sejr og en kamp, der går under grænsen på 185,5 point til odds 1.90.
 

Mandagens spilforslag:
Sats på, at Portland med handicap -7.5 besejrer New York til odds 1.91


Klik her for at følge med i vores dækning af NBA på Blog.unibet.com!