NBA: Bucks tager brodden af Hornets


Der var sjældne stråler af lys i New Orleans, da man nærmede sig den nye NBA-sæson, efter at Anthony Davis ved OL viste, at han var klar til at præstere på højeste niveau. Men fraværet af den skadede spiller, der tidligere har vundet titlen som Rookie of the Year, har sendt Hornets ud i ni nederlag i deres seneste 10 kampe.

Seks af disse nederlag har været med mindre end 10 point, men kun to gange har de holdt modstanderen fra at score over 100 point. Det er den primære anledning til bekymring natten til tirsdag dansk tid, når de slumrende Milwaukee Bucks kommer til byen. Gæsterne er 5-5 i deres seneste 10 kampe. Bucks snuppede en snæver sejr over Boston lørdag og er nok så vigtigt 4-1, når de scorer over 100 point.

Det er netop denne type modstand, Monta Ellis elsker at stå overfor, og derfor er der god værdi i at spille på Bucks på handicap -4.5 til odds 1.91. Overvej også at satse på over 188.5 point i alt til odds 1.90.

Orlando Magic stod for en overraskelse søndag med en sejr ude mod LA Lakers, og holdet bliver i Californien, når de rejser videre til Golden State. The Warriors har imidlertid vundet de seneste tre kampe og spiller med større og større selvtillid, mens Stephen Curry laver den ene double-double efter den anden.

Orlandos farligste våben er at blæse til hidsigt angreb, og selvom de alt i alt er 6-10, så er holdet 5-1, når scoren kommer op over de 100 point. Det kunne tyde på en kamp, der går over 195.5 point, men på trods af Warriors nuværende form bør du forvente, at kampen bliver afgjort med færre end ni point.

Denver Nuggets fik ikke noget med hjem fra deres mini-roadtrip, og efter tre på hinanden følgende nederlag vil holdet nyde synet af skidt kørende Toronto Raptors, der kommer til byen. Toronto er 1-9 uden for Canada i denne sæson og har ikke vundet i Denver i otte år. Ikke underligt at Nuggets er favoritter med -10.5 point til odds 1.91.

Dagens spilforslag:
Sats på, at Bucks slår Hornets på handicap til odds 1.91.