NBA: Bulls er ikke barnemad for mageløse Miami


LeBron James snuppede for fjerde gang i sin karriere MVP-prisen i NBA søndag, og Miami Heat nyder hæderen, mens de gør sig klar til begynde deres Eastern Conference-semifinaleserie mod Chicago Bulls. De forsvarende mestre er nu nede på odds 1.42 i forhold til endnu en titel, mens nummer to på listen, San Antonio Spurs, er oppe på 5.50. Vejen til finalerne ligger pivåben for Heat.


Miami vs. Chicago

Miamis sikre sejr over Milwaukee var helt forventet, men det var ikke en rigtig test af den teori, der går ud på, at Heat bare kan cruise sig til den anden mesterskabstitel i træk. Men selvom et skadesplaget Bulls-hold viste, at truppen har stor moral ved at slå Brooklyn 4-3 i første runde, så er det svært at forestille sig, at de har, hvad der skal til for at presse Miami helt ud til det yderste.

Comebacket til Luol Deng og Kirk Hinrich hjælper på tingene, men de tos status er fortsat tvivlsom forud for den første kamp i en serie, der ser ud til at blive meget hård rent fysisk. Derudover må Chicago finde sig i kun at have fået to døgns hvile, mens modstanderen har haft en uges pause.

Heat vil være tændt på revanche efter nederlaget til Bulls for fem uger siden, da muligheden for at slå rekorden for flest sejre i træk blev stoppet ved 27. Nøglen for mestrene er rebounding. I begge Bulls' sejre over Miami i denne sæson har Chicago ganske enkelt været overlegen på dette barometer. Desuden har de holdt Heat på bare 5.3 trepointsscoringer per kamp.

Det tegner til at blive en lavtscorende kamprække, og pointgrænsen i den første kamp er sat til 191. Chicago har odds 7.70 på at tage det første opgør, men odds 1.91 på handicap +11.5 ser mere realistisk ud og giver ganske god spilværdi.

Vurdering af serien: Miami vinder 4-0


San Antonio vs. Golden State

Spurs har odds 1.80 på at vinde i West, mens Warriors ligger oppe på 14.00, men san Antonio vil være på vagt efter at have set, hvordan Golden State overraskende besejrede Denver - især hvis Stephen Curry kan fortsætte med et lyse NBA's playoff op med sine præstationer. Selvom han spiller med en forstuvet ankel, så har Curry sat point ind igen og igen, hvilket har bragt hans holds gennemsnitlige pointudbytte per kamp op på 107.2. Hans eget pointgennemsnit er 24.5.

Curry præsterede syv trepointsscoringer i Warriors 116-106-sejr over Spurs i sidste måned, hvilket sikrede en 2-2-stilling i de indbyrdes kampe over hele sæsonen, men Warriors har ikke vundet i San Antonio i 16 år. De får også svært ved at standse franske Tony Parker, og her bliver Andrew Bogut en nøglefigur.

Det bliver sandsynligvis et opgør med masser af point, og det er en god idé at satse på over 201 point til 1.91. Hvis David Lee kan blive helt klar i tide, vil Golden State muligvis have en chance for at dække handicappet på +8.5, men Spurs bør vise, at de er en klasse bedre.

Vurdering af serien: Spurs vinder 4-2


Spilforslag: Sats på, at Chicago vinder med handicap +11.5 mod Miami til odds 1.91