NBA: Bulls og Trailblazers hamrer point på tavlen


Chicago Bulls har mere brug for Derrick Rose end nogensinde, men de bliver nok nødt til at klare sig uden. 

Tiden er ved at rinde ud for NBA's MVP 2011, der kæmper for at komme tilbage fra sin skade, og det giver mening at argumentere for, at der ikke er meget idé i at forcere Roses comeback for at vinde et par kampe mere i playoff, nu hvor Miami ser ustoppelige ud i East.

Det har været svært for holdet at vinde i hans fravær med tre nederlag i Bulls seneste fire kampe inklusiv to opgør, hvor holdet atypisk lod modstanderen score 120 point i gennemsnit. Men Bulls har spillet bedre på hjemmebane på det seneste, og holdet er favorit med odds 1.42, når Portland Trailblazers kommer forbi United Centre natten til fredag dansk tid.

Portland spiller rædselsfuldt uden for Oregon, hvor det er blevet til ni sejre og 25 nederlag, og holdets offensiv er alt for afhængig af, at der rammes på trepointskastene. Bulls bør være mænd for at lukke gæsterne ned, men sådan som holdene spiller, giver det mening at satse på over den høje pointgrænse på 196.5 til odds 2.85.

Sacramento Kings har også hamret point på tavlen i det, der kan være holdets sidste periode i Californiens hovedstad. Men Kings fik også store roser for den defensive indsats, da holdet på fremragende vis besejrede Clippers tirsdag.

De tager imod formsvage Minnesota, og her bør man satse på, at Kings vinder på handicap -6 til 1.91.
 

Spilforslag: Sats på, at der bliver scoret over 196.5 i Chicago-Portland til odds 2.85

Følg Mark Woods' NBA-spilforslag hver dag