NBA: Bulls stikker hornene i Bobcats


Det siger det hele om Charlotte Bobcats' middelmådighed, at en sejr over Chicago Bulls mandag aften vil betyde, at holdet udligner en intern rekord, der lyder på beskedne fire udesejre i træk. På trods af holdets 5-5-start på sæsonen ligner det dog en umulig mission at nå playoff, hvilket i så fald ville være blot anden gang på 10 sæsoner, det skete.

Det er svært at klandre Michael Jorden for alting. Holdet har i løbet af de seneste tre et halvt år under hans ledelse vundet 67 kampe og tabt 172. Lige så tæt på perfektion, MJ kunne komme som spiller, lige så fejlbehæftet har hans tid som ejer og boss været med det ene dårlige draft-valg efter det andet.

To af de seneste picksKemba Walker og Michael Kidd-Gilchrist, var store lottokuponer, og selvom de samlet står for 26 point per kamp i denne sæson, så er der ikke meget, der tyder på, at hverken den ene eller den anden står foran et decideret gennembrud. Derudover præsterer Cody Zeller, der blev draftet som nummer fire i 2013, i gennemsnit 5,1 point og 3,5 rebounds per kamp, hvilket næppe peger frem mod en status som All Star.

Bobcats' laver i gennemsnit kun 89,2 point per kamp, og natten til tirsdag dansk tid står de over for et Bulls-mandskab, der har vundet de seneste fire kampe og fik sat en stopper for Indianas status som ubesejret.

I den periode har Bulls lavet i gennemsnit 99,7 point per kamp, og holdet er blevet givet et handicap på -11.5 i dette opgør. Derrick Rose bliver bedre og bedre, og vi satser på, at Chicago sørger for, at der bliver lavet over 180 point til odds 1.92.

Los Angeles Clippers vil sent glemme, hvordan de blev smidt ud på bagdel og albuer fra sidste sæsons playoff af Memphis Grizzlies, og natten til tirsdag får LA så mulighed for revanche for første gang.

Clippers har vundet fire kampe i træk, og holdet er 6-0 på hjemmebane. Det kan meget vel ende som en tvekamp mellem Blake Griffin og Zach Randolph - førstnævnte er oppe på næsten 23 point per kamp i øjeblikket.

Clippers har -8 på handicap, men nu hvor Memphis er ved at finde sine fødder i basketskoene, så satser vi i stedet på over 199.5 point til odds 1.92.
 

Mandagens spilforslag:
Sats på, at Chicago med handicap -11.5 besejrer Charlotte til odds 1.92


Følg vores daglige spilforslag på NBA her!