NBA: Bulls tramper hen over Cleveland i nat


Hvis vi skal finde en tidlig kandidat til titlen som Årets Træner, så kunne det meget vel være Chicago Bulls Tom Thibodeau, der laver mirakler for, at hans hold fortsat skal have chancen for hjemmebanefordel i fraværet af Derrick Rose.

Der er intet, der tyder på, at de vil forsøge at forcere den tidligere MVP's comeback og med et forsvar, der kun tillader 91.5 point per kamp, så er der tale om et hold, man skal frygte, hvis Rose kommer tilbage på det niveau, han havde før sin skade.

Bulls har en række på papiret lette kampe den næste måneds tid. Det begynder med et besøg fra Cleveland, der skal forsøge at undgå at tabe for tredje gang til Bulls i denne sæson. I de tidligere møder har Chicago holdt sine Central Division-rivaler nede på henholdsvis 85 og 86 point, og holdet fra Chicago har været dygtig til at udnytte modstanderens store svagheder i fjerde quarter af kampene. Kyrie Irving er svær at holde nede i en hel kamp, og det er fristende at spille på, at han laver 24 point eller flere til odds 1.85. Men sats på, at værterne vinder på handicap -8.5.

Dallas har hængt sit håb op på, at Dirk Nowitzkis comeback kunne hive holdet op fra kviksandet, men selv ikke tyskerens tilbagevenden til start-11'eren for første gang i denne sæson kunne forhindre Mavericks hjemmebanenederlag til New Orleans i overtid søndag. Og med en 13-21-statistik inklusiv én sejr i de seneste ni kampe er der ikke meget, der tyder på, at mestrene fra 2011 vil få succes i 2013.

De rejser til Utah natten til tirsdag dansk tid, hvor Jazz skal forsøge at komme ud af det dødvande, der kun har kastet fire sejre af sig i de seneste 11 kampe. Til deres forsvar skal det siges, at nederlagene har inkluderet comeback fra Memphis, Miami, Denver og Clippers - alle stærke hold. Sats på Jazz på handicap -5 i en kamp mod Dallas, der skulle gå over grænsen på 197.5 point.

Boston og New York står over for hinanden for første gang i denne sæson, og Celtics kommer til Madison Square Garden med to sejre på stribe. De har dog haft store problemer i kampe mod offensivt orienterede hold og er kun 3-11 i opgør, hvor modstanderen har nået 100 point. Sats på, at Knicks tager stikket hjemme i The Big Apple, men overvej også at sætte en mønt på, at Paul Pierce laver 20 point eller derover til odds 1.85.

Nattens spilforslag:
Sats på, at Chicago besejrer Cleveland på handicap til odds 1.91.