NBA: Charlotte piller magien ud af Orlando


Efter en stime af kampe mod de dårligere hold i NBA bliver Miami Heats jagt på ligaens længste række af vundne kampe sværere i de kommende dage.

Med 27 sejre i træk er der kun seks af slagsen op til den nuværende rekord, og de forsvarende mestre påbegynder en ubehagelig kamprække med en rejse til Chicago, hvor Bulls venter natten til torsdag dansk tid.

Værterne har kun vundet ni af de seneste 22 kampe, efterhånden som deres defensiv er blevet skrøbeligere og skrøbeligere. Det gør det ikke bedre, at Derrick Rose nok må finde sig i at være reduceret til cheerleader resten af sæsonen.

Alligevel har Bulls redskaberne til endnu en gang at gøre livet surt for deres East-rivaler - især hvis Joakim Noah er parat til at spille efter sin fodskade. Franskmanden er dog tvivlsom, hvilket betyder, at hjemmeholdet kommer til at sætte sin lid til en spiller som Nazr Mohammed.

Traditionelt har Miami haft det svært mod Bulls. Heats 7-7-statistik over de seneste tre sæsoner mod Bulls fås ikke dårligere mod nogen anden modstander. Med tanke på holdenes nuværende form bør man dog satse på, at Miami vinder en tæt kamp natten til torsdag.

Efter at have været oppe på odds 20.00 for et par uger siden er LeBron James & Co. nu nede på odds 4.00 i forhold til at kunne vinde 33 i træk. Fra Chicago går turen videre til New Orleans, der mandag satte en stopper for Denvers stime på 15 sejre, og derefter til San Antonio, der huser førerholdet i West. Tingene er ved at blive rigtig spændende...

I den anden ende af fødekæden mødes to af NBA's dårligste hold natten til torsdag, når Orlando besøger Charlotte.

Magic har vundet to kampe mere (18) end sine middelmådige rivaler, og Orlando-holdet får et boost af comebacket til Hedo Turkoglu, der har været i karantæne efter at være blevet testet positiv for brug af steroider.

Siden Orlando tabte til Charlotte i januar, har holdet imidlertid kun vundet fire kampe i en periode, der inkluderer endnu et nederlag til Bobcats.

Magic-topscorer Arron Affalo er ude resten af sæsonen, hvilket gør, at du bør satse på, at The Cats får en sjælden NBA-sejr på handicap -3.
 

Spilforslag: Sats på, at Charlotte vinder over Orlando på handicap til odds 1.91

Følg Mark Woods' NBA-spilforslag her på blog.unibet.com