NBA: Clippers og Bobcats leverer pointfest


Los Angeles Clippers - Charlotte Bobcats (03:35)

Her kommer en tidlig spådom for 2014: Los Angeles Clippers kan blive et virkelig godt hold. Det forudsætter imidlertid, at de kan samles bag Doc Rivers' system og begynder at spille på deres styrker frem for at udstille deres egne svagheder.

LA’s lille hold er pt. oppe i odds 12.00 på at vinde mesterskabet, men holdets defensive effektivitet, der betragtes som værende under konstruktion, er lige det svagere end Miamis. Clippers har desuden det ottendebedste angreb, hvilket er et andet område, hvor et par færre dårlige kast per kamp kan gøre hele forskellen.

Men de må lære af deres fejl, hvilket blev eksemplificeret i 88-107-nederlaget til Phoenix Suns, der sluttede 2013 af med en 21-12-resultatstatistik efter tre nederlag ud af årets sidste fire kampe. Der har været for meget ustabilitet, for mange problemer med at nedbryde modstanderens rytme og alt for mange op- og nedture fra DeAndre Jordan på det seneste. Et par ændringer og potentialet vil være der.

Clippers står over for en overkommelig opgave nytårsdag, når de møder Charlotte Bobcats, der har tabt fire ud af fem, og som pt. er 6-8 på udebane. The Cats har desuden tabt 16 kampe i træk mod hold fra Western Conference. De taber dog som regel ikke med mange point, og selvom Clippers skulle vinde kampen, så er det generøse handicap på +10,5 point fristende.
 

Washington Wizards – Dallas Mavericks (00:05)

Dallas Mavericks har fundet det rette spor med tre sejre ud af de seneste fire kampe (alle på udebane), så det tegner godt for deres tur til Washington natten til torsdag dansk tid.

Holdet fra forbundshovedstaden har vundet i fem af de seneste syv opgør, og John Wall har lavet over 20 point i otte opgør i træk.

Ikke desto mindre har alle Dallas' sejre være imod kvalitetsmodstandere, og de giver god spilværdi med odds 2.08 i en kamp, der meget vel kan komme op over pointgrænsen på odds 204,5 til odds 1.90.
 

Bedste spilforslag:
Sats på over 195.5 point i LA Clippers-Charlotte til odds 1.92


Klik her for at spille på NBA hos Unibet!