NBA: Clippers og Warriors går pointamok


Golden State Warriors slog LA Lakers onsdag. Lakers overraskede LA Clippers tirsdag. Så skulle man tro, at Warriors besejrer Clips natten til fredag dansk tid, ikke?

Los Angeles’ bedste hold spillede under vanlig standard i sæsonpremieren mod lokalrivalerne, og særligt bænken holdt ikke niveau, da den blev udklasseret 34-76 af Lakers-reserverne. Skuffende med tanke på de dyre køb i offseason, Darren Collison og JJ Redick. Med 116 point til modstanderen var det ikke ligefrem den defensive præstation, som coach Doc Rivers håber, bliver en af holdets varemærker.

Der skal mere til for at stoppe Golden State, der smadrede Lakers 125-94 i en kamp, hvor Klay Thompson lavede hele 38 point. Han laver i gennemsnit 18 point per kamp i sine seneste fem møder med Clippers. The Warriors vandt 3-1 i indbyrdes opgør mod Clippers i sidste sæson.

LA er tvunget til at vise muskler, men Golden State er et attraktivt spilobjekt med +6 på handicap til odds 1.91. Nu hvor alle de store kanoner er i stilling, bør man også satse på over 203 point i alt til odds 1.91.

Et andet hold, der underpræsterede i sæsonpremieren, var Chicago Bulls, men de bør drage fordel af hjemmebanen, når New York Knicks kommer på besøg.

Derrick Rose har odds 1.78 på at komme på All-NBA First Team, men der går nok et par måneder, før vi får ham at se på toppen, efter at han har været ude det seneste års tid. Det kan efterlade et Bulls-mandskab, der må sætte sin lid til defensiven for at skrabe point sammen, hvilket peger i retning af en kamp med færre end 189 point til odds 1.91.

Carmelo Anthony kan forvente hård modstand, efter at han lavede 43 point i en overtidssejr for Knicks tilbage i april. Men eftersom det er så tidligt på sæsonen, og ingen af holdene er oppe i fuldt tempo, bør man satse på, at New York holder opgøret tæt med et handicap på +8.
 

Spilforslag
Sats på over 203 point i kampen Clippers-Warriors til odds 1.91


Klik her for at spille på NBA hos Unibet!