NBA: Detroit basker Boston


Et liv i ubemærkethed er ikke hverdag for Boston Celtics, men med et projekt i genopbygningsfasen tegner det til at blive en tid i mørket for et hold, der vandt det seneste af sine i alt 17 NBA-mesterskaber for bare fem år siden.

Nu hvor æraen med The Big Three er ovre, og Rajon Rondo er ude, skal coach Brad Stevens manøvrere en trup af relativt ukendte navne. Fredag aften var de foran med 22 mod Milwaukee, men den store mangel på erfaring var tydelig, da de endte med at tabe for anden gang ud af to mulige i denne sæson.

Bostons porøse defensiv kommer under pres natten til mandag dansk tid, når Celtics besøger Detroit Pistons, der i gennemsnit har lavet 110,5 point i deres to første kampe - ikke mindst takket være Greg Monroe og Josh Smith. Det er en offensiv, der bliver svær at standse for Celtics, der må sætte deres lid til den uprøvede brasilianske centre, Vitor Faverani.

Detroit kan blive en playoff-kandidat denne sæson, mens Celtics er dømt til at ende langt bagude. Sats på Pistons på handicap og på over 192 point i alt.

Efter at have sendt Smith til Detroit har Atlanta Hawks alligevel opgraderet deres offensiv med tilførslen af Paul Millsap. Det kan vise sig at blive en stor mundfuld for Pau Gasol og resten af Los Angeles Lakers natten til mandag, med mindre Chris Kaman bakker op defensivt.

Hawks har vundet og tabt i de første to kampe, men det var overraskende, at de indkasserede 118 point i premierekampen, hvorefter de holdt Toronto på 95 og gav den uerfarne træner Mike Budenholzer sin første sejr. Får vi den slags spil at se igen, kan Atlanta godt dække sit handicap, men overvej et spil på under 204 point mod et Lakers-mandskab, der ikke har mange offensive tangenter at spille på.


Spilforslag:
Sats på, at Detroit med pointhandicap -9.5 besejrer Boston til odds 1.91


Klik her for at spille på NBA hos Unibet!