NBA: Durant fører Oklahoma til sejr mod lousy Lakers


LA Lakers 7.50 Oklahoma City Thunder 1.11 (04:35 - Unibet TV viser hele kampen live)

Efter seks hjemmebanenederlag i træk kunne Los Angeles Lakers virkelig godt trænge til en Hollywood-makeover. Desværre ville alverdens special effects ikke kunne skjule holdets problemer, inden de tager imod Oklahoma City Thunder natten til fredag dansk tid.

Endnu et nederlag vil være ensbetydende med den længste stime af tabte kampe, siden Lakers kom til LA for 54 år siden, og eftersom ingen på det nuværende hold laver over 10 point i gennemsnit per kamp, er det nemt at se, hvad der er galt.

Det bør blive en nem sag for førerholdet i West, OKC, hvis store profil, Kevin Durant, i gennemsnit har lavet 35,2 point per kamp i sine seneste 21 optrædener. Thunder har gennem hele sæsonen præsteret et pointgennemsnit på 104,9 per kamp.

Selv hvis Steve Nash bliver sin skade kvit, er der ikke meget håb for Lakers, der har +12.5 på handicap. Selvom gæsterne kun har vundet med en sådan margin ved tre lejligheder i en periode med 14 sejre i 16 kampe, må man konstatere, at de ganske enkelt er stærkere på samtlige pladser.

Men med All-Star-weekenden lige om hjørnet, så overvej et sats på under 201.5 point til odds 2.45, hvis Durant får en kort aften på gulvet.
 

Chicago Bulls 1.60 Brooklyn Nets 2.35 (02:05 - Unibet TV viser hele kampen live)

Chicago Bulls og Brooklyn Nets er begge blevet revitaliseret, men sidstnævnte er fortsat uden for playoffzonen, hvilket gør nattens dyst så meget mere vital.

Ved juletid snuppede Bulls en 95-78-sejr, men Nets har forbedret sig meget siden da, og i to vundne kampe i træk har de holdt modstanderen på gennemsnitligt 85 point.

Brooklyn har odds 2.50 på sejren, men overvej et spil på under 180.5 point til odds 2.16.
 

Spilforslag:
Sats på, at Thunder besejrer Lakers med pointhandicap -13.5 til odds 2.16


Klik her for at se vores store og farverige infografik om NBA All-Star Game!