NBA: Forvent få point i kampen mellem Denver og Indiana


Indiana har været en af garanterne for benhårdt forsvarsspil i denne NBA-sæson, hvor holdet kun har ladet modstanderne score i gennemsnit 89.9 point per kamp. Denver derimod har gang på gang sørget for underholdningen med sine 103.6 point per kamp - fjerdebedst i NBA.

De to hold mødes imidlertid i Colorado mandag aften oven på en håndfuld kampe, hvor vi har set rollerne skifte. Pacers har i de seneste to nederlag indkasseret 100 point eller mere, og Nuggets har holdt deres to seneste modstandere nede på under 96 point i to på hinanden følgende sejre.

Det har givet Indianas træner, Frank Vogel, lidt af en hovedpine, efter at hans hold kun har indkasseret 100 point i otte af sæsonens kampe, men til gengæld i den kamprække er 1-7. Der er stadig begrundet optimisme i forhold til, at Pacers kan nå til Eastern Conference-finalerne, når Danny Graingers gør comeback, men der bliver brug for, at de store kanoner får sat en stopper for Denver, hvilket ikke var tilfældet, da Nuggets slog dem 92-89 i sidste måned.

Denver har -5.5 på handicap, og selvom holdet sandsynligvis snupper sejren, så kan det blive en tæt affære. Sats på under 195 point til odds 1.91.

Orlando giver ikke mindre end 5.45 på en sejr i Brooklyn i aften, hvilket ikke kommer som et chok, da holdet har tabt tre gange til Nets i denne sæson. Men værternes defensiv har været et problem på det seneste, og det er ikke rigtig lykkedes dem at blæse modstanderne fuldstændig omkuld. Magic er dårligt kørende, men de taber sjældent stort, så afskriv dem ikke med handicap +9.5 til odds 1.91.

I Eastern Conference har Brooklyn odds 12.50, men holdet ser umiddelbart ikke ud til at kunne snuppe titlen. Indiana til odds 23.00 er en bedre outsider at satse på, men mens Miami er kæmpefavorit med odds 1.50, er det bedste sats stadig Chicago med odds 8.50.

Spilforslag: Sats på Orlando på handicap over Brooklyn.