NBA: Grizzlies river Thunder til blods i Memphis


Hukommelsen rækker ikke langt tilbage i NBA, hvor den ene kamp følger lige efter den anden og gør én rundtosset. Men Memphis Grizzlies har ikke glemt smerten fra playoff 2011. Dengang var de foran 2-1 i Western Conference-semifinaleserien mod Oklahoma City Thunder, men tabte Kamp 4 efter tre gange overtid og derefter hele serien i syv kampe.

Det minde er nok til at fjerne enhver snak om selvtilfredshed i Memphis. Med et identisk forspring vil holdet forsøge at udnytte hjemmebanefordelen natten til tirsdag dansk tid og skubbe OKC i retning af udgangen. Grizzlies holdt rivalerne nede på beskedne 91 point i sekspointsejren lørdag, hvor Thunder betalte prisen for ikke at have indstillet sigtekornet.

Den slags elendige kampe kan selvfølgelig ske for ethvert hold, men det er sjældent, at Memphis kun er næstbedst i feltet, så Oklahoma vil nok betragte det som en spildt mulighed. Grizzlies har -4.5 på handicap til odds 1.91 i en kamp, der meget vel kan ende over grænsen på 184, hvis Kevin Durant får noget hjælp fra sine holdkammerater.

Da San Antonio ikke imponerer i øjeblikket, er Memphis fortsat min "dark horse" i forhold til titlen i West, selvom holdet nu er nede på 3.00. Thunder er steget til odds 6.00.

I East lader Miami til at være ustoppelig og er 1.15-favorit til at tage Conference-titlen, mens de nærmeste rivaler fra Indiana har odds 8.00 og New York 9.00. Chicago Bulls er blevet afskrevet med odds 50.00, og holdet går ind til Kamp 4 mod Heat med håbet om, at der vil ske et mirakel.

Luol Deng, der vender tilbage efter sygdom, vil sandsynligvis ikke være i topform, hvis han overhovedet er klar til at spille, og Kirk Hinrich er ligeledes tvivlsom. I deres fravær har Heat (favoriseret på handicap med -7.5) vundet de to seneste kampe med en gennemsnitsmargin på 23.5 point efter choknederlaget i åbningskampen.

Chicago har odds 4.05 på at vinde kampen på egen bane, men selvom Bulls har bidt godt fra sig, så er Miami en for stor mundfuld.

Spilforslag: Sats på, at Memphis vinder med handicap -4.5 over Oklahoma City til odds 1.91


Klik her for at spille på NBA hos Unibet, der også viser kampene live!