NBA: Grizzlies viser tænder mod Thunder


16 er blevet til otte i NBA's playoff, og i Conference er der semifinaler på menuen natten til mandag dansk tid med to højest uforudsigelige bedst-af-syv-serier. Endnu en gang forventes hjemmebanefordelen at blive en væsentlig faktor med 67 pct af de højere seedede som vindere de seneste seks sæsoner. 


Thunder vs. Grizzlies

Det er ikke umiddelbart en kamp, der vil volde Memphis Grizzlies problemer. Måden hvorpå de smadrede Los Angeles Clippers - fire sejre i træk med dobbeltcifre - fortæller os, at de bliver en trussel for Oklahoma City Thunder.

Grizzlies snuppede den regulære sæsons indbyrdes kampe med 2-1, og indtil videre i denne post-sæson har holdet endnu en gang bevist at være en fantastisk defensiv enhed ved at bringe det gennemsnitligt indkasserede antal point ned på 89.3 per kamp.

Det kan meget vel være dårligt nyt for Thunder. Uden Russell Westbrook kæmpede OKC med at slå Houston 4-2, og Memphis er et langt stærkere hold, der vil være i stand til at få fat i Kevin Durant i en grad, som Rockets ikke var i stand til.

De forsvarende Western Conference-mestre er favoritter med 1.92 på at vinde første kamp på -3.5 handicap, mens Grizzlies ligger på 2.37. Med mindre Durant finder noget helt usædvanligt frem, hvilket ikke er umuligt, så er det svært at se, hvordan Oklahoma City skal avancere.


Spilforslag:
Sats på, at Memphis slår Oklahoma City til odds 2.37