NBA: Harden og Houston flyver forbi Spurs


Houston Rockets 1.82 San Antonio Spurs 2.02 (02:05)

San Antonio Spurs’ primære styrke er stabiliteten. Skader kan dog komme i vejen for holdets håb om at undgå sit andet nederlag i træk, når Texas-mandskabet rejser til Houston natten til onsdag dansk tid.

San Antonio har tabt tre af sine seneste fem kampe, og Spurs risikerer at tabe to kampe i træk for første gang i sæsonen - ikke mindst på grund af skader hos Kawhi Leonard, Tiago Splitter og Danny Green.

Leonard bliver sandsynligvis All Star-spiller en dag, når Manu Ginobili træder til side. Hans defensive indflydelse er så betragtelig, at Spurs går fra 98,6 indkasserede point per 100 possessions med ham på banen til 101,1 uden - umiddelbart en lille margin, men noget der ofte gør en stor forskel, når han dækker modstanderens bedste spiller op.

Hvad Rockets angår bør det gøre livet lettere for James Harden, der allerede laver 23,7 point per kamp, og som har lavet 29,5 i Houstons til dags dato to sejre over Texas-rivalerne.

Rockets har -1.5 på pointhandicap, men med to hold, der ikke rigtig kan få offensiven til at fungere optimalt, satser vi på under 211.5 point i alt til odds 1.87.
 

New York Knicks 1.40 Boston Celtics 2.95 (01:35)

New York Knicks har fået nyt momentum efter sejre over Charlotte og LA Lakers. Knicks tager imod de gamle rivaler fra Boston Celtics, og selvom Boston har taget sejren i de seneste to indbyrdes opgør, er de grønklædte 1-10 i de seneste 11 udekampe.

Carmelo Anthony har lavet 30,1 point i gennemsnit i de seneste 10 kampe, så vi er frække og satser på hjemmeholdet med pointhandicap -10.5 til odds 3.10.
 

Spilforslag:
Sats på, at Houston med pointhandicap -1.5 besejrer San Antonio til odds 1.90


Klik her for at følge vores NBA-dækning på Blog.unibet.com!