NBA: Højtflyvende Hawks vil give Miami problemer


Efter at have slået det bedste hold i NBA vil Atlanta Hawks forsøge at gøre det samme mod de regerende mestre natten til tirsdag dansk tid, når de ude står over for Miami. Med ni sejre i deres seneste 10 kampe er det ikke selvtillid, gæsterne mangler.

Det har været holdpræstationer snarere end noget decideret spektakulært, der har givet Hawks en 13-5-start på sæsonen. De har holdt modstanderne på 93.6 point per kamp, og særligt l Horford og Josh Smith har sørget for den stabilitet i defensiven, der var nøglen til 93-83-sejr over formstærke Memphis lørdag.

Det bør umiddelbart bekymre Heat efter noget så usædvanligt som to nederlag i træk i sidste uge. Træner Erik Spoelstra var efterfølgende ude og indrømme, at holdet har en række svagheder, som der skal rettes op på. Heat er stadig favoritter med odds 2.75 til at tage titlen, og der er rigelig tid til at finde det højeste niveau. Men kigger vi på den øjeblikkelige form, frister odds 3.60 på Atlanta-sejr, ligesom 1.91 på handicap +7 gør det.

Philadelphia tager imod Detroit med visse bekymringer over de sløje kast, der kulminerede med en præcision på beskedne 29.8 pct. i 94-76-kampen mod Pistons for mindre end en måned siden. The Sixers har tabt tre af deres seneste fire kampe, og der er intet, som tyder på, at der er hjælp på vej fra Andrew Bynum, samtidig med at offensiven er ved at falde fra hinanden. Pistons er 7-5 i denne sæson i kampe, hvor de har haft større præcisionsprocenter end modstanderen, og selvom holdet er underdog, er det et sats værd.

Golden State vil forsøge at udbygge sin sejrsstime til fire, når holdet møder Charlotte Bobcats. Warriors har fået 100 point fem gange i deres seneste seks kampe, og det er ikke tilfældigt, at det er blevet til sejr hver gang. Bobcats indkasserer hele 103.4 point per kamp, så det er ikke så underligt, at Golden State er favoritter med odds 1.48. Charlotte er dog også i stand til at lave point, så overvej at smide en mønt efter flere end 203 point til odds 1.91.

Dagens bedste tip:
Sats på, at Detroit vinder på handicap over Philadelphia til odds 1.91.