NBA: Hornets sætter brodden i Raptors


Står Knicks foran et snarligt sammenbrud?

Selv det bedste hold risikerer at køre af sporet, hvis der kommer en skade. To skader er lig med store problemer. Raymond Felton har været en af de diskrete nøglespillere bag New York Knicks formidable sæsonstart, men pointguard'en er ude i op til seks uger og misser derfor sit holds rejse til Sacramento natten til lørdag dansk tid.

Han kaster ganske rigtigt kun 39 pct. og står kun bag 6.3 assist per kamp, men hans personlige rekord på 15.8 point per kamp og evne til at aflaste Jason Kidd har været essentielle faktorer for NY Knicks, når Carmelo Anthony har været skadet. Problemet er nu, at Anthony risikerer at skulle misse kampen mod Kings, efter at han og Felton sad på sidelinjen i onsdagens snævre sejr over Phoenix.

Holdet fra The Big Apple bør have nok kvalitet til at slå kummerlige Sacto, der end ikke er værd at satse på på handicap. Der er dog hjælp på vej i form af Amare Stoudemire, som skulle være klar igen i næste uge. Men New York står over for en hård tid med opgør mod San Antonio, Boston og Chicago, og det kan meget vel blive lidt af en rutsjetur for Knicks.

Hvad får du, når du sætter to rædselsfulde hold op mod hinanden? Svar: Et lotteri. New Orleans og Toronto sætter allerede deres lid til næste sommers draft, men det betyder ikke, at kampen mellem de to formsvage hold ikke er et kig værd.

Raptors havde vundet fem kampe på stribe, før de bragede ind i San Antonio den 26. december, men holdet er uden Jonas Valenciunas i en måned. Samme aften vandt New Orleans efter 11 nederlag i træk, da det blev til en sejr over Orlando i en kamp, hvor Anthony Davis var tilbage i start-opstillingen.

Raptors' frontlinje ser noget slidt ud uden den litauiske rookie, og New Orleans' centre, Robin Lopez, kan sammen med Davis udgøre en duo, der sørger for sejren. Sats på Hornets på handicap -3.

Nattens spilforslag:
Sats på, at Hornets vinder over Raptors på handicap til odds 1.91.