NBA: Houston får ingen problemer mod Memphis natten til fredag


Houston - Memphis (02:05)

I tidligere tider ville et Boxing Day-opgør mellem Memphis Grizzlies og Houston Rockets have været en fascinerende tvekamp mellem to vidt forskellige filosofier. Med to Western Conference-rivaler, der er på vej henholdsvis op og ned, kan det ende med at blive en ensidig affære natten til fredag dansk tid.


Houston er 11-4 på hjemmebane, og holdet viste sit værd, da det smadrede San Antonio juledag efter at have lavet 40 point i første quarter. Det var en magtdemonstration af et mandskab, der laver 106,5 point per kamp, og så er det vigtigt at notere sig, at det foregik på udebane, hvor Rockets blot er 8-7.


Med en smule mere stabilitet kan Houston udvikle sig til en regulær titeludfordrer. Holdet er stadig helt oppe i odds 18.00 som mester og odds 8.50 som sejrsherre i West, selvom Rockets kun er nummer tre, når det kommer til offensiv effektivitet. At holdet kun er nummer 10, hvad angår defensiven, er overraskende med Dwight Howard som ankermand, men der er gode muligheder for forbedringer, når playoff kan skimtes i horisonten.


Memphis derimod er blot en skygge af sig selv og ligger pt. nummer 26, hvad angår defensiv effektivitet. Der er ingen tvivl om, at Grizzlies satser på, at Marc Gasol kan rette skuden op til januar. Holdet reserver har heller vist sig stærke i modgangen, og med tanke på at de to hold har et hul på 12,3 point mellem sig i Houstons favør, kan bjørnene fra Memphis ende med at løbe væk med halen mellem benene.


Portland – LA Clippers (04:35)

Portland Trailblazers ligger på en delt førsteplads med NBA's bedste statistik (23-5), men de slutter 2013 af med at skulle til eksamen mod tre af de bedste hold på bare seks dage. Første test venter natten til fredag, når Portland tager imod Los Angeles Clippers, der til sidst måtte bøje sig natten til torsdag mod Golden State, og derefter venter Miami og Oklahoma City.

Blazers laver i gennemsnit 108,4 point per kamp (ligaens højeste snit), mens Clippers er oppe på 105, men en statistik, der måske kan give os et pejlemærke, er det faktum, at LA blot er 8-8 på udebane. Forvent masser af point og endnu en sejr til Portland.


Spilforslag:
Sats på, at Houston vinder over Memphis på handicap -7.5 til odds 1.83


Klik her for at spille på NBA hos Unibet, hvor du også kan se kampene live!