NBA: Houston tænder nytårsraketten mod OKC


Houston-Oklahoma (01:05)

Da Russell Westbrook kom tidligt tilbage fra sin skade i begyndelsen af sæsonen, tændte det en gnist i Oklahoma City Thunder. Nu skal holdet imidlertid klare sig uden All Star'en i to måneder, og spørgsmålet er, om OKC kan holde tempoet uden superstjernen.

Svaret er nok nej. OKC's nuværende resultatstatistik på 24-5 bliver muligvis ikke bedre uden holdets playmaker, der laver 21 point og syv assist per kamp. Det vil sandsynligvis også i sidste ende give hans hold, der er favorit til odds 2.75 på at vinde i West, en lavere seedning og en vanskeligere vej gennem playoff.

Thunder får i gennemsnit 3.1 point flere per 100 possessions med Westbrook på banen, og som vi så i begyndelsen af sæsonen, da han var ude, giver det Kevin Durant og Reggie Johnson en stor arbejdsbyrde.

Vi kan nok tillade os at forvente to ting: Durant scorer flere point, og Oklahoma City vinder sjældnere - en tendens der sandsynligvis begynder søndag, når Thunder tager imod Houston Rockets.

OKC har gode erstatninger for Dwight Howard i form af Serge Ibaka og Kendrick Perkins, men ikke mange for holdets tidligere stjerne James Harden, der har lavet 25,3 point i snit i holdets stime på tre sejre.

Selvom Thunder er 13-1 på hjemmebane, vil Rockets satse på, at fyre en tidlig nytårsraket af i hovedet på værterne, mens en altid ulastelig klædt Westbrook ser til fra sidelinjen.
 

Golden State - Cleveland Cavaliers (00:05)

En anden All Star, der ikke kommer på banen natten til mandag, er Andrew Bynum, hvis periode i Cleveland lader til at være forbi efter hans karantæne. Bynum har dog kun i glimt vist sit værd, så hvis holdet kan finde en god erstatning kan Caveliers ende med at komme styrket ud.

Det bør imidlertid føre til, at Andrew Bogut dominerer på rebounden, når Golden State Warriors kommer på besøg. Og med Stephen Curry i topform og klar til at vise Kyrie Irving, hvor skabet skal stå, satser vi på, at Warriors bliver de store i opgøret.
 

Spilforslag:
Sats på, at Houston vinder med handicap over Oklahoma City


Klik her for at spille på NBA hos Unibet!