NBA: Howard affyrer Houstons raket i hovedet på Mavericks


Dallas Mavericks - Houston Rockets (03:35 natten til torsdag)

Efter tre år uden en NBA-titel befinder Dallas Mavericks sig stadig i mørket uden at være i nærheden af fortidens højder, men også uden at være helt og holdent på hælene.

Holdet har fået en lovende 7-4-start, og Dallas har mulighed for at komme op på 6-0 på hjemmebane, når de tager imod Houston Rockets natten til torsdag dansk tid. Så længe Dirk Nowitzkis krop kan holde til det, kan man regne med, at holdet har styr på sagerne; den tyske veteran laver i gennemsnit 19,3 point per kamp i denne sæson, hvilket ikke er meget under hans karrierestatistik.

Den tidligere MVP står dog i skyggen af Monta Ellis, og guarden er sammen med José Calderon eksponent for Dallas-holdets forbedrede evne til at sætte point på tavlen; holdet laver i gennemsnit 105,7 point per kamp. I de seneste fem opgør har Mavericks kun indkasseret 96,4 point, men bortset fra Miami har modstanden ikke været overvældende. 

Houston, der nu har vundet tre kampe i træk, bliver straks en større mundfuld med en offensiv, der virkelig klikker. Det ligner en vaskeægte shoot-out, så sats på over 214,5 point og på, at Dwight Howard udklasserer Samuel Dalembert og sikrer Rockets sejren med handicap +3 til odds 1.91.

 
New York Knicks - Indiana Pacers (01:05 natten til torsdag)

Hvordan vil Indiana reagere på at have tabt sin første kamp i denne sæson? Sandsynligvis ved at afreagere på New York. Pacers' nederlag til Chicago var samtidig den første kamp, hvor Indiana indkasserede over 91 point i en 9-0-sæsonstart, men mod et Knicks-mandskab, der kun laver 93,5 point per kamp, ser alt ud til at blive ved det gamle. 

Tyson Chandlers fravær bør give Paul George og Roy Hibbert mulighed for at boltre sig. Sats på, at Indiana vinder og på, at vi går over 186.5 point til odds 1.91.

Onsdagens spilforslag:
Sats på, at Houston med handicap +3 besejrer Dallas til odds 1.91


Klik her for at spille på NBA hos Unibet!