NBA: Ingen grund til at afskrive Raptors når Miami kommer til byen


Toronto Raptors har fået et nyt ansigt siden indkøbet i midtugen, og det ser indtil videre ganske godt ud for "the Commonwealth’s finest" med ankomsten af Rudy Gay fra Memphis. Det vil gøre mere ondt på Raptors, end de fleste skulle tro, at miste den stærkt undervurderede Jose Calderon, men i holdets 73-98-nederlag til Los Angeles Clippers for to døgn siden kom Gay ind fra bænken og lavede 20 point, hvilket tegner til, at der ikke går lang tid, før han får en plads i startopstillingen.

Det kan ske allerede søndag aften dansk tid. Miami Heat besøger Air Canada Centre, hvor Toronto er 12-11 i denne sæson. Gæsterne er overraskende dårligt kørende på udebane i denne sæson med 11-11, og de vil være på vagt over for Torontos imponerende defensiv, der i høj grad begrænsede Clippers' pointhøst.

Heat kommer lige fra et sjusket nederlag til Indiana, og holdet er 1-2 i løbet af det igangværende roadtrip. Miami er favorit med -4.5 point på handicap, men du skal ikke afskrive Raptors - især ikke hvis totalpointtallet holder sig under 196.

Clippers' problemer er blevet større i takt med den 5-5-statistik, holdet har bygget op i løbet af de seneste 10 kampe, der blandt andet tæller nederlag til formsvage mandskaber som Toronto og Phoenix. Holdet har er kun kommet op på 100 point i en af sine seneste fem kampe - i nederlaget til Portland - og selvom en vis portion af nedturen kan tilskrives fraværet af Chris Paul, så har spillerne været væsentligt mindre effektive i begge ender af banen.

Søndag besøger de Boston, der har vundet tre sejre i træk, efter at Rajon Rondo måtte gå ud for resten af sæsonen. Værterne vil stræbe efter at hævne 77-106-ydmygelsen til The Clips sidste måned. Celtics er -1 på handicap, men nu hvor begge hold mangler deres playmakere, bør man satse på under 184.5 point i alt til odds 1.91.

Aftenens spilforslag: Sats på under 196 point i kampen mellem Toronto og Miami til odds 1.93.