NBA: Kan Knicks snuppe sejren i aftenens kamp i London?


NBA-feberen raser i London i aften, og New York Knicks satser på at tage sejren med hjem over Atlanten, når de møder Detroit Pistons i O2 Arena.

Knicks får et defensivt løft, når Iman Shumpert vender tilbage efter at have været ude i syv måneder på grund af en korsbåndsskade. Selvom profilen kun vil spille et begrænset antal minutter i sin comebackkamp, så er det et velkomment boost for et hold, der har ladet modstanderen score minimum 100 point i syv af de seneste 14 kampe.

Tyson Chandler er også kommet sig oven på en virus og starter inde - en stor hjælp mod et Detroit-mandskab, der har vundet syv af sine seneste 10 kampe. Andre Drummond og Greg Monroes tilstedeværelse giver Pistons gode muligheder for indskiftninger.

Der har været masser af aktivitet uden for banen, siden de to hold ankom til London, men begge trænere har været hurtige til at få rettet fokus tilbage mod det, som er pointen med rejsen. "Det er en del af det at være en moden professionel", siger Pistons coach, Lawrence Frank. "Når du træder ud af arenaen, så nyd livet. Men når du er tilbage på banen, skal du være klar."

På trods af New Yorks vaklen på det seneste erder tale om et rutineret hold, der kan være klar til endnu en god stime med Shumpert parat fra start. Så sats på, at Knicks tager sejren på handicap over Pistons.

Pau Gasol forventes at være tilbage for Los Angeles Lakers, når de hjemme møder Miami, og hans hold har brug for al den hjælp, der er mulig. Lakers har godt nok vundet over Milwaukee og Cleveland senest, men før det var det kun blevet til én sejr ud af otte.

Miami har haft visse problemer i forhold til den normale høje standard og har tabt tre af sine seneste fem kampe. På plussiden tæller dog det faktum, at holdets Big 3 sad ude i fjerde quarter i ydmygelsen af Golden State i går. Men vi venter i spænding på, om vi får det bedste eller værste at se fra Miami i Los Angeles. The Heat har det fristende odds 2.10 på at tage handicapsejren over Lakers (-2.5).

Milwaukee Bucks har ganske ekstraordinært ikke vundet i Phoenix i 26 år, men den midlertidige træner, Jim Boylan, håber på at kunne skrive historie i nat dansk tid. Bucks vandt 108-99 over Suns på hjemmebane i sidste uge, og deres værter har tabt tre ud af fire siden da. Jeg tror, at Bucks gør forbandelsen til skamme og vinder til odds 1.96.

Nattens spilforslag:
Sats på, at Miami slår Lakers til odds 2.10.