NBA: Knicks gør tingene færdigt hjemme i NYC


Martin Luther King Day byder på masser af NBA-action i staterne. Aftenens største kamp spilles i Madison Square Garden, hvor formstærke Brooklyn Nets skal forsøge at få krammet på bysbørnene fra Knicks.

Der var tegn i løbet af New Yorks sejr over Detroit i London sidste torsdag på, at Iman Shumperts comeback kan give et frisk pust til et mandskab, der kun har vundet fem af sine seneste 10 kampe. Indtil videre har New York indkasseret 96.5 point per kamp, men det tal bør falde, når Raymond Felton kommer tilbage og erstatter Jason Kidd i startopstillingen - sandsynligvis i næste uge.

Brooklyn ånder rivalerne i nakken og er nu kun to kampe efter i The Atlantic Division med otte sejre i de seneste 10 kampe. Men holdet har tabt to ud af tre i divisionen i denne sæson, og med Knicks på hjemmebane ligner de et godt sats på -4.5 på handicap til odds 1.91.

Atlantas engang så lovende sæson ser ud til at visne bort, og tabet af Lou Williams for resten af sæsonen er et hårdt slag for et hold, der er 2-8 i de seneste 10 kampe. Hjemme tager de imod Minnesota, der ikke har klaret sig meget bedre på det seneste, efter at Kevin Love røg tilbage på sidelinjen. På trods af fraværet af andre profiler som Alexey Shved og Nikola Pekovic brød Timberwolves en nederlagsstime på fem kampe, da de overraskende slog Houston lørdag.

Minnesotas chance er at holde en lav score, mens Hawks vil forsøge at samle masser af point. Når det kommer til formbarometret, så er det mest sandsynligt, at vi kommer til at se lidt af en brydekamp med et samlet antal point under de 185. Men overvej også at satse på Wolves på det generøse handicap +8 til 1.91.

Aftenens program begynder med Indianas tur til Memphis i en kamp mellem ligaens to bedste defensive enheder. Grizzlies har vundet to kampe i træk, hvor man ikke har indkasseret over 82 point, men Pacers er gået en smule tilbage og har ladet modstanderne score i gennemsnit 96 point i deres seneste par kampe. Ikke så mærkeligt, at pointgrænsen er helt nede på 172, hvilket dog stadig kan vise sig lidt for lavt. I det, der kan blive en tæt kamp med lav score, er det fristende at satse på Indiani med handicap +6.

Aftenens spilforslag: Sats på, at Minnesota vinder med handicap over Atlanta til odds 1.91