NBA: Kommer Portland til at svede mod Heat?


LeBron James satte en ny rekord for Miami Heat søndag, da han lavede 30 point eller derover for femte kamp i træk.

Det kunne meget vel være den bedste formkurve, James har ramt i sin karriere, hvilket vil være lidt af en bekymring for Portland, når de lander i South Beach forud for kampen natten til onsdag dansk tid.

Heat har vundet fem kampe i træk i modsætning til Trailblazers, der blot er 5-11 i løbet af den seneste måned. Nedturen ramte sit hidtidige lavpunkt, da holdet tabte til de frygteligt spillende Magic søndag.

Men Miami godt nok har fået svingende resultater mod de andre tophold, så har de været nådesløse mod de middelmådige hold. 18-3 lyder statistikken mod hold, der har tabt over halvdelen af deres kampe.

Portland er nu nede på 25-26, og holdet er især sårbart over for gode offensive modstandere. Regn med, at Blazers rejser tomhændede hjem, og at Miami snupper sejren på handicap -12 til odds 1.91.

To Western-hold står over for hinanden i Oakland, når Houston besøger Golden State.

Begge mandskaber er faldet tilbage i midterfeltet efter ellers overraskende gode begyndelser på sæsonen. Warriors har tabt fire kampe i træk, og selvom de nok kan føle sig nogenlunde sikre på andenpladsen i Pacific Division, så tæller de ned til den dag, hvor Andrew Bogut kan spille en hel kamp.

Rockets har vundet tre af sine seneste fem kampe, og deres største sejr kom mod Golden State, som blev tæsket 140-109 for 10 dage siden. Houston bør være i stand til at udnytte Warriors svagheder, så sats på Rocket-sejr.

Fokus bliver snart rettet mod weekendens All Star-kamp i Houston, hvor de bedste spillere i NBA står over for hinanden søndag aften.

Øst er pt. favorit underdog med odds 2.08, hvilket er forståeligt nok, men der er mere at hente ved at satse på topscoreren.

Der er odds 3.10 på alle andre end LeBron James, Kevin Durant og Kobe Bryant. Clevelands Kyrie Irving kan meget vel få en stor rolle at spille for Øst-holdet, og han vil gøre alt for at leve op til ansvaret i sin debut.

Spilforslag: Sats på, at Houston slår Golden State til odds 1.91

Følg Mark Woods daglige NBA-spilforslag her.