NBA: LA Clippers forsøger at få den 15. sejr i træk mod Boston Celtics


Pludselig er det Los Angeles Clippers, der er holdet med den bedste statistik i NBA, og efter 14 sejre i træk er spørgsmålet, om det er på tide at tro fuldt og helt på et hold, der stadig giver hele 6.00 gange pengene igen som vindere i West i sæsonen?

Der er meget at kunne lide ved Clips, der er 22-6 og endnu vigtigere 11-4 (bedst i ligaen), når modstanderen er .500 eller bedre.

Meget fokus har været på Chris Paul, der har etableret sig som den bedste point guard i NBA, og på hans samarbejde med Blake Griffin.

Clippers tager natten til fredag dansk tid hjemme i Los Angeles imod Boston Celtics, der kun er 8-11 mod hold, der har vundet flere kampe end de har tabt. Celtics smadrede formsvage Nets juledag, men har ikke slået et hold fra NBA-eliten siden sejren over Oklahoma City for 34 dage siden. Kigger man på holdets præstationer siden dengang, giver det mening at satse på sejr til Clippers på -8.5 på handicap. Men titelvindere? Måske ikke helt endnu.

I nattens anden kamp skal OKC forsøge at ryste nederlaget til Miami af sig, når holdet tager imod Dallas. Ser man på de to holds formkurver, så tyder alt på, at det bliver Thunder, der kommer til at lyne, selvom Dirk Nowitzki er tilbage for Mavericks.

Den tidligere MVP lavede otte point i sit comeback mod San Antonio, men blev tvunget til at se på, at Dallas kom bagud med hele 46 point og tabte sin sjette kamp ud af de seneste syv. Thunder er i stand til at gøre lige så ondt på Dallas, så sats på OKC på handicapsejren i en kamp, hvor der bør komme masser af point.

Nattens spilforslag:
Sats på, at Clippers vinder over Boston på handicap til odds 1.91.