NBA: LA Clippers kan skabe magi på trods af Chris Pauls fravær


Los Angeles Clippers-Orlando (04:30)


Det at Chris Paul er ude i op til seks uger med en skulderskade, efterlader Los Angeles Clippers en smule mere sårbare, og selvom Pauls hold skulle vinde over Orlando Magic natten til tirsdag dansk tid, så kan der vente et par vanskelige opgaver i ugerne, der kommer for LA.

I den første kamp uden Paul var Clippers elendige i et ødelæggende 92-116-nederlag til San Antonio, og den offensive offday - cirka 12 point under sæsonens gennemsnit - kan være et varsel om enkelte nedture i tiden, der kommer.

Med All Star'en på banen har Pauls hold lavet 7,2 ekstra point per 100 possessions, og holdets såkaldte pace (possessions per kamp) stiger med over tre.

Clippers laver ligeledes 3,3 færre trepointsscoringer per kamp, når Paul er ude, og skudpræcisionen falder i stort samtlige områder af banen; et tegn på hans store indflydelse.

Indtil videre er LA Clippers 1-8, når de laver under 100 point, og selvom deres kommende program er relativt til at have med at gøre, kan vi også forvente visse fejl i defensiven.

Modstanderen fra Orlando Magic slog Clippers 98-90 tidligere på sæsonen, men Nikola Vucevic, Magics talisman dengang, misser muligvis dette opgør.
 

Brooklyn-Atlanta (01:30)

Man kan ikke ligefrem påstå, at Brooklyn Nets er flyvende efter ellers at have gentaget sæsonens rekord med to sejre i træk - begge mod middelmådige modstandere - men holdet får muligheden for at bringe tallet op på tre, når Nets møder et skadesplaget Atlanta Hawks-mandskab uden Al Horford.

Hawks er 2-3, siden deres forward måtte melde pas for resten af sæsonen, og svaghederne blev tydelige, da Atlanta kun lavede 84 point i nederlaget til Chicago natten til søndag.

Nets er fortsat skidt kørende, hvad rebounds angår, og offensivt kører holdet endnu ikke på alle cylindre, men nu hvor rivalerne fra East hakker noget i det, satser vi på under 197.5 point til odds 1.95 og på, at Brooklyn vinder kampen til odds 1.67.
 

Spilforslag:
Sats på, at LA Clippers vinder med handicap over Orlando


Klik her for at læse vores dagliga NBA-spilforslag på Blog.unibet.com!