NBA: LA drømmer om masser af point mod Grizzlies


Det er nu officielt en bedst-ud-af-tre-serie mellem Los Angeles Clippers og Memphis Grizzlies i første runde af NBA's playoff.

Efter at have delt de første fire kampe mellem sig mødes de to hold igen hinanden i Kamp 5 natten til onsdag dansk tid i en dyst, hvor gæsterne skal forsøge at slå tilbage efter to ganske klare nederlag i træk.

I begge nederlag nægtede Memphis Clippers et tidligt momentum og lokkede derefter modstanderne til at forcere spillet og fremprovokerede en dårlig statistik, hvad angår opfølgning på chancerne. Hvis Grizzlies kan opretholde dominancen på alle parametre, som da de vandt 104-83 sidste weekend, så får LA svært ved at genvinde momentum.

Memphis har naturligvis brug for at vinde mindst én kamp mere på udebane, og det har holdet odds 3.10 på at gøre i nat. Clippers er favoriseret med -5 på handicap til odds 1.91, og holdets håb er, at offensiven vil rulle igen. Hvis Chris Paul kan sætte ild under sit hold, så vil det sandsynligvis maksimere antallet af totalpoint op over grænsen på 180, hvilket giver god spilværdi med odds 1.95.

Golden State har muligheden for at vinde som underdog og slå Denver ud af playoff, men selv med en føring på 3-1 i kampe kan Warriors ikke hvile på laurbærrene, nu hvor Kamp 5 er tilbage i Colorado.

Nuggets har dog halset efter deres rivaler, der på trods af tabet af skadede David Lee har vundet tre i træk, og Andrew Boguts uventede indsats har givet Denver store problemer.

Otte gange i de seneste ni år er Nuggets slået ud i første runde af playoff, og deres manglende evne til at leve op til seedningen blev klart illustreret, da Kenneth Faried sparkede hul i gæsternes omklædningsrum efter søndagens 101-115-nederlag i Oakland.

På hjemmebane har Denver dog været langt stærkere hele sæsonen. Selvom Golden State er fristende med odds 4.05 til at spille sig i Western Conferences semifinaler, så ligner det et sikrere spil at satse på Nuggets på -8-handicappet til 1.95.
 

Spilforslag: Sats på over 180 point i kampen LA Clippers-Memphis til 1.95