NBA: Lebron og Dwyane æder Lakers til julemiddag


Der er ikke noget, der hedder juleferie for stjernerne i NBA, hvor der er masser af action natten mellem første og anden juledag dansk tid.

Siden dengang i 1947 hvor ligaledelsen trak spillerne væk fra pejsen og familiehyggen, er der blevet spillet 217 kampe den 25. december i USA, og mange af disse opgør er blevet vist på tv over hele verden - ligesom de bliver vist på dansk fjernsyn i år. Det er med andre ord nu, man skal forsøge at vinde en ekstra julegave eller to til sig selv.
 

LA Lakers - Miami Heat (23:05)

NBA-mestrene kommer næppe med julehumør i bagagen på deres rejse til Los Angeles, hvor Kobe Bryants skade har umuliggjort stjernens 16. juleoptræden og dermed muligheden for at øge sin NBA-rekord. Den tidligere MVP ligger også nummer ét på listen over antallet af point lavet i julekampene (383). Men med Dwayne Wade (204) og LeBron James (196) på banen er der grund til at forvente, at Heat æder værterne til julemiddag.

Spilforslag: sejr til Heat.
 

San Antonio – Houston (02:05)

I den største julegave til baskettilhængere verden over besøger de storscorende Houston Rockets San Antonio Spurs i et opgør, hvor der er håneret på spil to Texas-mandskaber imellem. Rockets vandt 112-106 på egen bane, da de to hold ramlede sammen for tre uger siden; dengang lavede James Harden 31 point og reddede sit hold, der ellers var kommet 23 point bagud. Men Spurs-defensiven har fundet tilbage til de gamle dyder i denne sæson, hvor de blot indkasserer 95,5 point i gennemsnit, og værterne vil gøre alt for at få hævn foran deres egne tilhængere.

Spilforslag: sejr til Spurs

Golden State – LA Clippers (04:35)

Golden State Warriors tabte 115-126 til rivalerne fra Californien i sæsonens anden kamp, da Chris Paul gik amok og bankede 42 point ind på tavlen. Superstjernen har fundet sin form den seneste måneds tid, og det er ikke et tilfælde, at Clippers har vundet fem kampe i træk. Forvent endnu et opgør med masser af point, hvor LA viser sig for gode.

Spilforslag: sejr til Clippers


Klik her for at spille på julekampene i NBA!