NBA: Masser af point i vente når Heat jagter revanche over Spurs


Miami Heat skal natten til mandag dansk tid forsøge at udligne til 1-1 i NBA-finaleserien mod San Antonio Spurs. Men er de forsvarende mestre efter torsdagens 92-88-chok på hjemmebane allerede ude i tovene?

Ikke helt endnu. I Kamp 1 var de Spurs overlegne på rebounds og ramte på flere kast rent procentvist. Man kan sige, at det eneste, de skal sørge for i Kamp 2, er at kaste endnu mere mod kurven, og så er problemet løst. De skulle dog meget gerne være mere præcise.

Chris Bosh var 0-4 fra trepointsafstand, og man kan godt argumentere for, at han bør holde sig fra forsøg fra den afstand. Selvom LeBron James insisterer på, at Miami ikke vinder serien, hvis han holder på bolden, så bør den bedste spiller i ligaen ikke nøjes med at skyde 16 gange i én kamp.

Kamp 2 bliver en anden forestilling. "Vi er ikke et hold, der normalt snakker om must-win-kampe, men dette er en must-win-kamp for os", siger Dwayne Wade. "Vi skal vinde denne kamp på hjemmebane".

Heat har ikke tabt to kampe i træk i American Airlines Arena i denne sæson, og holdet er 1.35-favorit til at vinde i nat, mens San Antonio er sat til odds 3.27 på at komme foran 2-0. Efter hvert eneste af sine 10 nederlag siden midten af januar har Miami vundet den efterfølgende kamp med 19.9 point i gennemsnit.

Men Spurs er ikke en helt normal modstander. Holdet har vundet syv playoff-udekampe i træk, og der er rigtig god spilværdi på pointhandicap +6 til odds 1.91.

Efter at de blot lavede fire turnovers i Kamp 1, er der god grund til at være imponeret over måden, hvorpå Spurs stod imod Heats pres.

I skrivende stund har San Antonio odds 8.50 på at sikre sig en usandsynlig 4-0-sejr, mens James & Co. giver odds 4.50 på at vinde finaleserien 4-3. Men hvis de vil forsvare deres titel, så er en enkelt sejr et godt sted at begynde, hvis mestrene vil gøre det hedt for Spurs.
 

Spilforslag: Sats på over 194.5 point i Miami-San Antonio til odds 2.85


Klik her for at spille på Kamp 2 i NBA-finaleserien hos Unibet