NBA: Memphis brænder fingrene på Suns


Phoenix - Memphis (03:05)

Phoenix Suns bygger en fremtid på et fundament fra fortiden. Minderne om holdets tidligere superoffensiv strømmer én i møde, når man ser en af NBA's største positive overraskelser blive ved med at imponere. 

Suns har vundet 14 af deres seneste 19 kampe og tager natten til fredag imod Memphis Grizzlies med håbet om at beholde det momentum, som blandt andet har gjort, at holdet kun har tabt fire gange på hjemmebane hele sæsonen.

Efter at have smadret LA Clippers i den sidste kamp i 2013 vil Suns' potente angreb - kombineret med et mere end acceptabelt forsvar - være i stand til at dække handicap -5.5 til odds 1.90.

Det er lidt af en omvæltning, coach Jeff Hornacek har præsteret. Fra at have været nede som nummer 29 sidste sæson ligger Phoenix nu som nummer ni over de mest effektive offensiver med 105,5 point per 100 possessions, hvilket først og fremmest skyldes Goran Dragic, der er en sikker kandidat til titlen som den spiller, der har forbedret sig mest.

Suns' tempo vil muligvis blive banket lidt ned af et Grizzlies-mandskab, der ligger allernederst i rangordenen med beskedne 92,1 possessions per kamp - en faktor man bør holde sig for øje, hvis man overvejer at satse på antallet af point i kampen (pointgrænse: 197.5). Men Suns har hidtil været så dygtige til at få modstanderne til at spille deres spil, at der ikke er meget, der tyder på, at de har tænkt sig at dæmpe farten i spillet.
 

Sacramento - Philadelphia (04:05)

Endelig kan der spores livstegn fra Sacramento Kings, der har vundet tre ud af sine seneste fem kampe inklusiv overraskelser mod favoritterne Miami og Houston. Natten til fredag dansk tid påbegynder Kings en stribe af fem hjemmekampe, når de tager imod Philadelphia 76ers.

Kings har ikke vundet siden sæsonens premierekamp, når holdet har lavet under 105 point, og på det seneste er det især gået hurtigt i slutningen af første halvleg. Sixers er ligeledes i fin form, så sats på, at første del af kampen kommer til at byde på over 109.5 point til odds 1.88.
 

Spilforslag: 
Sats på, at Phoenix med handicap -5.5 besejrer Memphis til odds 1.90

Klik her for at læse vores daglige optakter og spilforslag til verdens bedste basketliga!