NBA: Miami får problemer i Houston


Efter en skidt præstation i Memphis rejser Miami Heat til Houston i aften med det for øje at komme tilbage på vindersporet. Det er ganske vist den anden udekamp på lige så mange døgn, men regn med, at Heat vil være tændte og vrede over nederlaget til Grizzlies.

The Rockets fik en fantastisk start på sæsonen takket være købet af James Harden, men boblen ser ud til at være bristet tidligt. Houston fik kun sat en stopper for en stime på tre nederlag i weekenden, fordi man mødte et dårligt Detroit Pistons-hold. Harden og Jeremy Lin giver Houston optimisme før kampen mod Heat, og 2.92 for en Rockets-sejr ser fristende ud, selvom det er tvivlsomt, hvorvidt Miami vil træde i spinaten igen.

Chicago Bulls tager imod Boston Celtics i aften i en kamp mellem to hold, der forsøger at holde trit med Miami. Chicago, uden en skadet Derrick Rose, har formået at hive en 4-2-statistik hjem, men har stort set måttet kæmpe hårdt for hvert point.

Celtics spiller deres tredje kamp på fire døgn, hvilket kan være en hård omgang for et veteranhold. Men efter en sløv start viste holdet endelig, hvad det er i stand til med lørdagens sejr i Milwaukee. Nøglen var at forfremme sjettemanden Jason Terry til startlinjen. Celtics var farligere med Terry fra start end med den underpræsterende Courtney Lee.

Boston har brug for at bevise noget, og det kan være i denne kamp, det skal være, mod et hold, hvor Roses erstatning, Kirk Hinrich, er tvivlsom på grund af en hofteskade. Hvis han ikke spiller, bliver Bulls nødt til at smide Nate Robinson eller rookie Marcus Teague efter Bostons stjerne på pointguarden, Rajon Rondo. Odds 2.42 på Boston-sejr er ganske godt.

Detroit Pistons forsøger at afværge deres dårligste sæsonstart nogensinde, men for at vinde i ottende forsøg skal de forbi formstærke Oklahoma Thunder. På trods af Detroits hjemmebanefordel er det virkelig værd at overveje at satse på Thunder-sejr på handicap -6.5 til 1.91.

Spilforslag:
Sats på, at Miami Heat slår Houston Rockets med handicap -5 til odds 1.91