NBA: Miami Heat hæver barren mod Milwaukee


Miami Heat - Milwaukee Bucks (01:35 natten til onsdag)


Det har været en uforudsigelig start på den nye NBA-sæson med masser af overraskelser.

Det var også, hvad man kunne forvente, nu hvor de enkelte hold finder ind i deres normale (gode eller dårlige) rytme og begynder at efterleve trænernes taktik. 

Det betyder dog ikke, at man ikke kan lære noget af de første to ugers tid af sæsonen. Indiana, der er kommet historisk godt fra start med 8-0, er nu nede på odds 8.00 som NBA-vinder og på odds 4.75 på at snuppe Eastern Conference-titlen. Nu hvor LeBron James har indrømmet, at Miami Heat spiller frygteligt, hvad det defensive angår, begynder rivalerne at lugte blod.

Vestpå er Oklahoma City Thunder fortsat favorit med odds 3.75, men hold som Houston Rockets og Memphis Grizzlies er også blegnet noget. Man skal dog ikke afskrive de to konkurrenter, der begge er ved at justere på en række ting og sager i forhold til sidste sæson. 

Miami tager imod Milwaukee Bucks natten til onsdag dansk tid og håber på forbedringer, efter at James har haft tre døgn til at hvile sin plagede ryg. Mestrene er blot 4-3 indtil videre og indkasserer 100,9 point per kamp, hvilket næsten er seks flere end i den regulære sæson 2012/13. De tillod sig endda at tabe på hjemmebane til outsiderne fra Boston Celtics senest.

Problemet for Bucks er, at den hårdt prøvede centre, Larry Sanders, er ude i seks uger efter at være blevet opereret i hånden, og dermed slutter han sig til Luke Ridnour og Ersan Ilyasova i lazarettet. Det kan give Chris Bosh muligheden for at komme op på 20+ point og Heat en kærkommen chance for at vinde stort. 
 

Golden State Warriors kunne også godt bruge et boost efter to nederlag i træk, der dog er kommet til stærke hold som Memphis og San Antonio. Warriors tager imod Detroit Pistons med David Lee, hvis manglende kvaliteter bør giver Greg Monroe gode muligheder for at slå til. Selvom Warriors nok tager sejren, er det en god idé at satse på, at Detroit klarer ærterne med handicap +9,5 til odds 2.00, eller at der bliver lavet over 201 point i alt til odds 1.75.

 
Tirsdagens spilforslag:
Sats på, at Miami vinder med handicap -14.5 over Milwaukee til odds 2.05


Klik her for at spille på NBA hos Unibet!