NBA: Miami marcherer hen over Orlando


Miami Heat går natten til tirsdag dansk tid efter sejr nummer 27 i jagten på NBA's længste stime af sejre nogensinde. De står over for middelmådige Orlando og mangler nu kun syv sejre yderligere for at udligne den hidtidige rekord på 33. I skrivende stund har Heat odds 4.50 på som minimum at komme op på 33 sejre.

Det er ikke sandsynligt, at Magic, der nu har tabt seks kampe i træk, er i stand til at presse sine Florida-rivaler, eftersom holdets to topscorere, Arron Affalo og Nikola Vucecic, begge er ude. Det gør det måske muligt for Heat at give Dwyane Wade et hvil for anden kamp i træk forud for udebanekampe mod Chicago, New Orleans og San Antonio senere på ugen. Holdet er dog stadig gode nok til at smadre Orlando og komme et skridt nærmere historieskrivningen.

Sidste uge i Cleveland blev LeBron James konfronteret af en fan, der bar en t-shirt, hvis tekst tryglede den forsvarende MVP om at komme tilbage til Cavaliers, når hans kontrakt med Heat udløber i 2014. Det er ikke sandsynligt, at han vil sige farvel til så godt et Miami-hold, men han giver odds 4.75 på at skrive kontrakt med sit tidligere hold. New York Knicks vil nok også være ude efter stjernens underskrift, og holdet har odds 75.00 på at få held med det, der ville være et sensationelt køb. James er dog helt nede på 1.25, hvis han skulle vælge at blive, hvor han er.

Marc Gasols skade i maven kan komme til at skade Memphis Grizzlies' håb om at sikre hjemmebanefordelen i playoff. Med tre udebanenederlag i træk begynder skyerne at trække sig sammen over holdet.

Grizzlies rejser et smut til Washington natten til tirsdag, og det er som sagt tvivlsomt, om Gasol er klar til at kæmpe mod et Wizards-hold, der har vundet tre af sine seneste fem kampe og dermed har fået noget tiltrængt selvtillid. Uden spanieren mangler Memphis en brik i defensiven, hvilket kan tillade Washington at vinde på handicap +3 til odds 1.91.

Spilforslag: Sats på, at Miami vinder over Orlando på handicap -12 til odds 1.91

Husk, at du kan se alle NBA-kampene live på Unibet TV!