NBA: Minnesota spolerer Bostons "tea party"


Boston - Minnesota (01:35 natten til tirsdag)


Det er et tegn på, hvor dårligt det står til i NBA's Atlantic Division, at Boston Cltics ligger nummer ét med en 11-14-statistik. Det er også en uventet drejning for et hold, der satsede på at "ofre" en sæson for at få de draft picks, det har brug for næste sommer for at kunne genopbygge strukturen i truppen.

Man må tage hatten af for rookie-træneren Brad Stevens for at finde sine fødder i ligaen hurtigere end forventet. Celtics har det femtebedste forsvar og har kun indkasseret 95,7 point per kamp i løbet af den seneste måned. Holdet har også hævet niveauet offensivt, efter at flere spillere er begyndt at banke point ind. Med en 9-7-statistik mod Eastern Conference-modstandere har Celtics draget fuld fordel af svag modstand.

Mod holdene fra West er det dog en noget anden historie, og Boston skal op imod en stærk Minnesota-offensiv natten til tirsdag. T-Wolves er nummer fire, hvad angår point (105,5 per kamp) og nummer seks i forhold til assists (45,2), og Kevin Love ligner en svær mand at skulle op imod for Brendan Bass.

Siden Minnesota slog Boston 106-88 sidste måned, har holdet spillet 5-8, men Celtics har været oppe imod stærke modstandere. Timberwolves har -1.5 på handicap til odds 1.90, og baseret på holdenes nuværende form bør man også overveje at satse på under 199.5 point til odds 1.87.

 

LA Clippers – San Antonio (04:35)


To Western-giganter støder sammen i Los Angeles, når Clippers vender hjem efter en forlænget udebaneserie for at tage imod San Antonio Spurs. Begge hold laver i gennemsnit 103 point, men Spurs indkasserer seks færre end nattens modstandere og har en overlegen udebanestatistik på 10-2.

Spurs' bænk laver desuden 46,1 point per kamp, hvilket er bedst i NBA; Clippers er kun oppe på 32 i den sammenhæng. San Antonio har vundet fire kampe i træk og har haft to døgns hvil, så overvej gæsterne på handicap -3.5 til odds 1.98 og over 203.5 point til odds 2.00.
 

Spilforslag:
Sats på, at Minnesota besejrer Boston med -1.5 på handicap til odds 1.90


Klik her for at spille på NBA hos Unibet!