NBA: Nuggets bliver ikke fastfood for Oklahoma


Efter 12 sejre på stribe står Denver Nuggets over for deres sværeste opgave natten til onsdag dansk tid, når de lander i Oklahoma City.

Med 20 hjemmesejre i træk er Thunder opsat på at stikke en kæp i hjulet på sine Western Conference-rivaler.

Det bliver sandsynligvis en kamp med masser af point mellem to af NBA's mest talentfulde offensive mandskaber, og Unibets pointgrænse er sat ved 215.5. Mens OKC har ladet tre af sine seneste fire modstandere lave over 100 point, så har Denver holdt udfordrerne under 100 i fem ud af sine seneste seks opgør. Det var mandagens overtidssejr mod Chicago, der ødelagde den flotte defensive statistik.

Denver skulle bruge overtid for at slå Thunder, da de to hold stod over for hinanden senest, i januar, men værterne har kun tabt én gang i deres seneste ni kampe. Nuggets giver det fristende odds 5.20 på at forlænge den flotte stime, men sats i stedet på dem på handicap +9.5 til odds 1.91.

Milwaukee Bucks skal ramme en solid serie af sejre for at cementere deres playoff-plads, men manglende stabilitet har været holdets største fjende på det seneste, sådan som det også har været tilfældet tidligere på sæsonen. De tager imod Portland i nat og er på jagt efter deres blot anden sejr i fire kampe. Det skal nok blive et spændende møde mellem Rookie of the Year, Damian Lillard, og playmakeren Brandon Jennings.

Portland har nydt virkelig godt af Lillard, der i gennemsnit har lavet næsten 24 point per kamp i sine seneste 10 optrædener, men talentets hold er stadig utrolig skidt kørende på udebane, hvor det er blevet til 13 nederlag i de seneste 15 opgør. Det er årsagen til, at Milwaukee er favoriseret af -5 på handicap til odds 1.91.
 

Spilforslag: Sats på, at Denver vinder med et +9.5-handicap over Oklahoma City til 1.91

Følg Mark Woods' NBA-spilforslag hver dag her.

Husk, at du kan se samtlige NBA-kampe på Unibet TV!