NBA: Nuggets klarer Clippers i egen hule


To af de bedste hold i vest støder ind i hinanden natten til fredag dansk tid i Denver, hvor Nuggets skal forsøge at få ramt på Los Angeles Clippers.

Det er en potentiel forsmag på playoff, nu hvor NBA's post-season lurer ude i horisonten. Endnu vigtigere: Det er endnu en eksamen for hjemmeholdet, der skal vise, at de kan stå hele distancen i et hårdt conference-ræs.

Denver går ind til kampen med seks sejre på stribe og den betragtelige mængde selvtillid, som en topointsejr over Oklahoma City den 1. marts kaster af sig. Clippers kunne ikke gentage bedriften to dage senere.

Nuggets har vundet 12 af sine seneste 16 kampe og 11 i træk hjemme i The Pepsi Center, der fortsætter med at være et ubehageligt sted at spille for holdets rivaler i denne sæson. Nattens modstander tabte for eksempel 78-92 på banen nytårsdag.

Clippers har vundet ni af sine seneste 11 kampe, og LA-holdet kommer lige fra en 117-101-triumf over Milwaukee onsdag. Chris Paul, der i gennemsnit har lavet 12 point mod Nuggets i de indbyrdes kampe, har odds 1.85 på at lave under 17.5 point.

Men selvom LA er 10-5 i kamp nummer to back-to-back, så sats på, at Denvers hjemmebanefordel er nok til at give Nuggets sejren til odds 1.52 i en kamp, der meget vel kan holde sig under 213,5 point. Det giver odds 1.91.
 

Spilforslag: Sats på, at Nuggets slår Clippers til odds 1.52.

Følg Mark Woods' NBA-tips her.