NBA: Nuggets nakker Spurs


Der lurer et dilemma for cheftræner George Karl og hans kollega Gregg Popovich.

Sparer de deres stjernespillere til de kommende NBA-playoff-kampe, eller satser de på at få den højest mulige seeding i de sidste par kampe og risikerer at få et par skader.

Begge hold har skadesproblemer forud for kampen natten til torsdag dansk tid i Denver. Nuggets håber, at topscorer Ty Lawson kan blive klar til slutningen af den regulære sæson og på den måde kompensere for den langtidsskadede Danilo Gallinari, mens Spurs sandsynligvis vil skrive Boris Diaws navn ved siden af Manu Ginobili og Tony Parker på listen over genoptrænende spillere.

Skader har ikke haft den store indflydelse på Nuggets, der har vundet fire kampe i træk og scoret over deres sæsongennemsnit på 105,9 point i tre af disse sejre. Men San Antonio, der stadig har et mindre greb om positionen som topseedet, er faldet af på den uden to af sine All Stars og har ikke været i stand til at score over 96 point - langt under sæsongennemsnittet 103,5 - i de seneste fem kampe. Her har de tabt tre gange mod toprivalerne Miami, Oklahoma City og Memphis.

Det bliver en hård test igen i nat, hvor Denver - efter en sejr til hver - går efter at vinde sæsonserien mellem de to hold. Med ligaens bedste hjemmebanestatistik (35-3) er det værd at satse på Nuggets på handicap -3 til 1.91, men Spurs har en defensiv, der er effektiv nok til at holde den samlede score under 204,5 point.

Nu hvor Golden State og Houston har sikret sig playoff, hoppede Los Angeles Lakers forbi Utah og op på den sidste tilgængelige plads i West med en sejr over New Orleans tirsdag, og de får en chance for at øge forspringet på udebane mod Portland i nat dansk tid.
 

Spilforslag: Sats på Denver på handicap -3 mod San Antonio til odds 1.91

Følg Mark Woods' NBA-spilforslag her