NBA: Oklahoma City og Chicago banker point på tavlen


Oklahoma City Thunder - Chicago Bulls (02:05 natten til fredag)


To af Western Conferences magtfaktorer skal i aktion natten til fredag dansk tid; Oklahoma City Thunder er næststørst favorit (odds 3.75) til at vinde i vest, mens San Antonio et skridt foran med odds 3.25. Med syv sejre i træk er OKC dog tilbage i kampen om æren som NBA's bedste hold, og det er det eneste mandskab, der har en perfekt hjemmebanestatistik (12-0).

Thunder vil bevise, at 13 ikke betyder ulykke, når Chicago Bulls kommer på besøg, og i en tid hvor Russell Westbrook når nye højder, ligner det en ulige kamp. Kevin Durant ligger nummer ét i ligaen med 28,6 point per kamp, og selvom All Star-forwarden Luol Deng før har holdt ham nogenlunde nede, så er der ikke meget håb for gæsterne i forhold til at kunne holde styr på Westbrook i kontraløbene.

Bulls indkasserer stadig beskedne 93,1 point per kamp, men den defensive soliditet er kommet på en prøve i en stime på syv kampe med blot én sejr. I den periode har holdet blot lavet 80,3 point per kamp, og de kommer med et bittert nederlag til Houston i bagagen. Oklahoma City har en svær udekamp i San Antonio natten til søndag, så hvis det bliver den forventede walkover, kan det godt ske, at tempoet bliver sat ned i fjerde quarter, men vi satser på, at hjemmeholdet dækker sit handicap på 13.5 point til odds 2.00.

 

Golden State Warriors - San Antonio Spurs (04:35 natten til fredag) 


Spurs står over for en mere krævende opgave, når stjernerne på udebane møder Golden State Warriors, og det ser ikke ud, som om vi bliver vidner til en tvekamp mellem Tony Parker og Steph Curry, da førstnævnte er skadet.
 

San Antonios største kvalitet er holdets evne til at undvære holdets stjerner, og udsigten til at en genfødt Manu Ginobili udfylder tomrummet, bør sætte gang i tankerne hos Warriors, der skal forsøge at revanchere sidste måneds 76-74-nederlag i Texas.

Curry missede dog dén kamp, og nu hvor Spurs har spillet for bare et døgn siden, satser vi på, at han og Golden State træder i karakter og dækker deres handicap -3.5 til odds 1.90. Desuden tror vi, at der bliver lavet over 201.5 point til odds 1.90.

Spilforslag:
Sats på over 192.5 point i kampen Oklahoma City - Chicago til odds 1.88


Klik her for at spille på NBA hos Unibet!