NBA: Optakt og spilforslag til nattens kampe


Oklahoma City laver rigelig med støj efter fem sejre i træk, men NBA-finalisterne står over for en potentiel omgang stryg, når de rejser til Brooklyn for natten til onsdag dansk tid at spille mod et Nets-mandskab, hvis eneste nederlag i seks kampe kom lørdag i Miami.

Brook Lopez står til at misse sin tredje kamp i træk, men Andray Blatche leverede i hans fravær mod Heat og lavede 20 point i 89-102-nederlaget. Det bliver lidt af en udfordring for ham at stå over for Thunder-stjernen Serge Ibaka, der har løftet sit spil betragteligt denne sæson.

Hans 14.3 point per kamp er et stort skridt fremad, og med Kevin Durants tiltagende formstyrke, der nærmer sig sidste sæsons, så har OKC potentialet til at etablere sig selv som storfavoritter til at genvinde Western Conference-titlen, hvor holdet pt. ligger til odds 2.85.

I løbet af det nuværende opsving har Thunder i gennemsnit lavet 110.2 point per kamp, og med tanke på Brooklyns gennemsnit på 97 i de seneste fire kampe bør du overveje at spille på over 191.5 point til odds 1.91. Selvom Nets er 7-1 i deres nye hjem, så er Oklahoma med -3.5 i handicap til 1.91 også en mulighed som sejrsherre.

Det eneste forudsigelige ved Los Angeles Lakers er holdets uforudsigelighed efter smertefulde nederlag til Orlando og Sacramento, men LA-holdet vil forsøge at slå tilbage mod Houston Rockets, der tabte 108-119, da de to hold mødtes i sidste måned. Det var en kamp, hvor særligt Dwight Howard satte tingene på plads for Lakers med 28 point og 13 rebounds.

Lakers giver odds 1.72 som vinder mod Houston, der er underdogs med odds 2.15 på handicap -2. Begge hold er i stand til at lave masser af point, hvilket afspejles i pointloftet på 214.5. Det er bestemt ikke urealistisk, at vi kommer derop omkring.

Vi har en Central Division-duel i Chicago, hvor både Bulls og gæsterne fra Indiani Pacers kæmper for at ramme formen fra sidste sæson. Meget af ansvaret kan med rette lægges på skader, og nu hvor både Richard Hamilton og Derrick Rose er ude for hjemmeholdet, bør man overveje at satse på, at Indiana vinder til odds 2.42.

Spilforslag:
Sats på, at Indiana vinder ude mod Chicago til odds 2.42.