NBA: Optakt og spilforslag til nattens kampe


Ligesom i sidste sæson sidder San Antonio på den bedste resultatstatistik i NBA. Og denne gang er holdet opsat på at bevise, at det hele ikke er ligegyldigt, så snart man kommer til playoff.

Mens Lakers blunder, Grizzlies og Clippers har for mange svagheder, og Oklahoma City og Miami kæmper for at få has på de sidste fejl, er det så tid til at tage Spurs seriøst som mesterskabskandidat efter deres 18-4-start?

Defensiven med Tony Parker og Gary Neal fås ikke bedre i ligaen, men Spurs er stadig kun på tredjepladsen blandt favoritterne til at vinde Western Conference til odds 5.85 og har odds 12.50 på at tage endnu en NBA-titel. De odds kan meget vel vise sig ganske latterlige til juni. Onsdag går holdet efter sjette sejr i træk, når man rejser til Utah for at møde Jazz, der tabte 100-110 i San Antonio i sidste måned på trods af 29 point fra Mo Williams.

Værterne har spillet godt og er 8-1 i Salt Lake City, men Jazz er underdog med +3.5 point i kampen. Med to stærke offensive kæder kan det meget vel blive til flere end 209.5 point, hvilket giver odds 1.91.

Cleveland Cavaliers har ikke været i stand til at besejre en divisionsrival siden februar, og der er ikke mange, som levner holdet chancer ude mod Indiana. Cavaliers er 2-11 på udebane i denne sæson og møder et Pacers-forsvar, der er fint kørende på trods af fraværet af Danny Granger og Roy Hibberts formnedgang. Kyrie Irvings tilbagevenden efter skade faldt sammen med en fortjent sejr over Lakers i går. Og mens Pacers er favoritter med -9 på handicap, så er der ingen grund til at blive chokeret, hvis Cleveland sørger for en tæt kamp?

Dallas Mavericks rejser til Boston efter tre sejre på stribe og med noget, der ligner en stigende formkurve for første gang i sæsonen - selv med Shawn Marion på sidelinjen. Celtics er favoritter med seks point på handicap, og selvom Dallas er 8-1, når holdet laver over 100 point, så vil Bostons defensiv være stærk nok til at holde gæsterne fra fadet.

Dagens spilforslag:
Sats på Cleveland på handicap over Indiana til odds 1.91.