NBA: Optakt og spilforslag til nattens kampe


Netop som livet tilsyneladende ikke kunne blive værre for Los Angeles' træner, Mike D'Antoni, rejser han med sit formsvage mandskab til New York for at møde et rødglødende Knicks-hold natten til fredag dansk tid. Det bliver næppe et lykkeligt gensyn for gæsterne, mindre end 10 måneder efter at træneren blev smidt ud af Madison Square Garden.

Lakers har tabt tre i træk og er nu 4-8, siden D'Antoni tog over, og der er ikke mange lyspunkter ved spillet. I nederlaget til Cleveland tirsdag tillod LA for sjette gang i syv kampe modstanderen at komme over 100 point. Man holder fortsat Pau Gasol ude med det håb, at stjernen kan vende tilbage i en form, der nærmer sig toppen.

Det giver udsigt til en ordentlig omgang tæv mod et Knicks-hold, der er 8-0 hjemme i The Big Apple, og som har vundet syv af deres seneste otte kampe inklusiv sejre over Miami og Brooklyn. New York'erne laver i gennemsnit 102.6 point per kamp og er 14-2 med et pointtal over 100.

Carmelo Anthony har odds 1.85 på at lave over 29.5 point - ligesom Kobe Bryant. Begge stjerner kan meget vel stå over for en stor aften, hvor pointene i så fald kommer op over grænsen på 208. Sats på, at New York skaber endnu større problemer for sin tidligere træner til odds 1.33.

San Antonio ramte for en sjælden gangs skyld en sten på vejen, da holdet i går tabte til Utah, men Spurs har endnu ikke tabt to kampe i træk i denne sæson. Det er en statistik, der næppe bliver ødelagt i Portland, hvor San Antonio vandt 112-109 den 10. november uden Tony Parker. Franskmanden er i storform netop nu, mens uskarpe Blazers har været uden Wesley Matthews og Nicolas Batum i en sæson, der bestemt ikke er til at råbe hurra for.

Selv med to aftener i træk med kampe er Spurs 4-1, så holdet er naturligvis favorit med 1.32 i et opgør, hvor Parker giver god værdi med odds 1.85 på at score 21 eller derover.

Dagens bedste spil:
Sats på, at Tony Parker scorer 21 point eller flere mod Portland til odds 1.85.