NBA: Optakt og spilforslag til nattens kampe


Som vi forudså, så er Knicks' tæt på et sammenbrud, efter at defensive problemer har sendt New York-mandskabet ned i et formdyk efter nederlag til Portland og Sacramento.

Holdet har kun vundet fire af sine seneste 10 kampe, og det bliver ikke nemmere i januar, hvor der er masser af svære kampe på programmet. Natten til fredag dansk tid kommer San Antonio Spurs eksempelvis på besøg. Endnu værre er det, at Mike Woodsons mænd ikke engang kan satse på, at hjemmebanefordelen kan få holdet tilbage på sporet efter tre nederlag i træk i Madison Square Garden.

I hvert eneste af de tre nederlag har NY indkasseret 100 point eller flere, og det vil Amare Stoudemires comeback næppe ændre på. San Antonio er 12-3, når de runder 100 point, og holdet fra syden kommer med syv sejre i træk i træningstaskerne.

Fraværet af Raymond Felton har ramt Knicks hårdere, end nogen havde forudset, og det var netop hans 25 point, der skaffede holdet en 104-100-sejr over Spurs i november. Dermed er San Antonio opsat på hævn, og odds 2.02 på udeholdet er ganske godt i en kamp, der burde ende med over 207 point.

Nattens anden NBA-opgør byder på Denver, der hjemme skal fortsætte formen mod et vaklende Minnesota-hold. Nuggets er 10-1 i Pepsi Center, og hjemmeholdet er klar til at straffe Timberwolves, der spillede en frygtelig kamp mod Utah onsdag. Sats på Denver på handicap -7.5 til odds 1.91.

Nattens bedste spil:
Sats på, at San Antonio slår New York Knicks til odds 2.02.