NBA: Optakt og spilforslag til Thunder-Spurs


To gange Goliat i NBA's Western Conference ramler sammen natten til fredag dansk tid.

Tilbage i det tidlige juni troede mange, at San Antonio Spurs ville spille sig frem til NBA-finalerne, da de gik ind til The West Finals med den bedste statistik i ligaen og en vanvittig kamprække som ubesejret.

Men så kolliderede de med Oklahoma City Thunder, hvorefter deres titeljagt blev skudt i smadder. Klubben har ikke foretaget sig det store i pausen, og spørgsmålet er, om et aldrende San Antonio er dømt til at glide tilbage i glemslen de kommende år.

Det får vi et vigtigt praj om, når de igen møder Thunder. Spurs går ind til kampen med en sejr på 99-95 over New Orleans i bagagen. Manu Ginobili forventes at være tilbage i startopstillingen, og holdet har odds 1.70 på at få revanche og 1.91 på at vinde med handicap -2.5 inklusiv overtid.

Men hvis Tim Duncan & Co. er ligaens mest genkendelige lineup, så har Thunder skiftet udseende efter choksalget af James Harden, der brød kernen på det hold, der tog OKC til finaleserien. Debutant Kevin Martin er farlig, men noget af stabiliteten er en saga blot på et Oklahoma-hold, der dog langtfra er brændt ud.

Andetsteds er der gang i den i Euroleague. Hovedkampen i uge 4 er de forsvarende mestre Panathinaikos' opgør på udebane mod Fenerbahce. Pana har odds 3.00 på en sejr i Tyrkiet. Det er et spil værd. I sæsonspillet ligger Real Madrid nu til odds 7.50 på at tage titlen. Holdet har ikke fået en perfekt start, men spanierne har masser af rum til forbedring.

Dagens bedste spil: Sats på, at Thunder slår Spurs til 2.18.