NBA: Pacers spurter forbi Knicks


Bliver anden gang lykkens gang for Indiana Pacers natten til søndag dansk tid, når de skal forsøge at lukke Western Conference-semifinalen mod New York Knicks?

Efter at have tabt 75-85 i Madison Square Garden torsdag kommer Pacers tilbage i egen hule i Kamp 6, og hjemmeholdet håber på igen at kunne spille med George Hill, hvis fravær var en stor faktor, da Knicks gjorde det til 2-3 i kampe. Indiana gav for mange bolde væk og blev straffet.

Hill skal bestå en hjernerystelsestest før kampen, men uanset hvad vil New York frygte at skulle spille på en bane, hvor værterne har været uhyggeligt effektive gennem hele sæsonen.

På trods af de ændringer i holdopstillingen, som træner Mike Woodson foretog, så Knicks stadig skrøbelige ud over for Indianas offensiv. I en kamp hvor den totale pointgrænse er sat ved 177.5, kan de komme op på 85 point natten til søndag og stadig tabe.

New York er outsider i Kamp 7 med odds 2.65, men hvis Hill kan spille, så bør man satse på Pacers på handicap -5 til odds 1.91. Hvis han melder pas, bør man i stedet satse på Indiana-sejren ligepå til odds 1.50. Dermed vil Pacers være klar til at møde Miami Heat i en drabelig dyst om Eastern Conference-titlen.
 

Spilforslag: Sats på, at Indiana slår New York til odds 1.50

Klik her for at spille på NBA hos Unibet, og husk, at du kan se kampene live!