NBA: Pacers spurter forbi Nets


Brooklyn - Indiana (01:35)

Brooklyn Nets havde ambitioner om at vinde NBA-titlen i 2014. Som resultat af den seneste tids nedtur er der dog en betragtelig risiko for, at holdet slet ikke kommer til playoff.

New York-holdet møder førerholdet Indiana Pacers natten til tirsdag og er tvunget til endnu en gang at skifte ud på holdet, efter at Nets' eneste stabile spiller, Brook Lopez, brækkede sin fod.

Indtil videre er Nets 2-7, når all-star'en Lopez ikke har været på banen og den langvarige skade vil gøre ondt på holdet. Lopez laver i gennemsnit 20,7 point per kamp, hvilket er bedst af alle holdets spillere.

Med Lopez på sidelinjen kan det forventes, at Brooklyns defensiv, der i forvejen indkasserer 102,5 point per kamp, bliver maksimalt presset.

Indiana bør få en nem aften, hvor Roy Hibbert vil kunne folde sit talent ud, og Pacers har lavet over deres eget pointgennemsnit på 98,5 i fire ud af de seneste fem kampe. Den samlede pointgrænse er sat til 192,5, og det giver god værdi at satse på, at gæsterne går amok og dækker et handicap på -6.5 point til odds 1.92.
 

San Antonio - Toronto (02:35)

Med fire udebanesejre i træk er Toronto Raptors ikke længere den walkover for modstanderne, som holdet var engang, og siden videregivelsen af Rudy Gay til Sacramento har holdet vundet fire og kun tabt én gang. Den største sejr kom mod Oklahoma City natten til mandag, men vil holdet kunne bevare momentum på udebane mod San Antonio Spurs?

Spurs tabte med 13 point til OKC aftenen forinden, men Kawhi Leonard var ude af den kamp. Raptors er inde i en god stime, så vi anbefaler et sats på gæsterne med handicap +10.5 til odds 1.98 og et samlet pointtal på over 202.5 til odds 1.87.
 

Spilforslag:
Sats på, at Indiana med handicap -6.5 mod Brooklyn til odds 1.92


Klik her for at læse alt om NBA på blog.unibet.com!