NBA: Pistons straffer Kobe-løse Lakers


Los Angeles Lakers - Detroit Pistons (03:35)


Nyheden om at Kobe Bryant er tilbage på træningsbanen, kan kun give Los Angeles Lakers et boost, og med en 4-7-start på den nye NBA-sæson har de tidligere mestre brug for al den hjælp, de kan få - også selvom holdets stærkeste spiller tidligst er klar i næste måned.
 

Lakers tager imod Detroit Pistons natten til mandag dansk tid. Værterne har tabt fire af deres seneste fem kampe, og efter at have sat deres lid til defensiven i de seneste mesterskabssæsoner er det gået helt galt med et gennemsnit på 104,3 indkasserede point per kamp, samtidig med at offensiven anført af Jodie Meeks kun producerer 98,1.

I området omkring kurven er det kun blevet til 36 point per kamp, og det er her, Detroit har haft størst succes med 51,2 point per kamp, hvilket er højest i ligaen. Lakers er samtidig et af de dårligste hold til at stoppe kontraløb.

Det er altsammen noget, der kan gøre, at Detroit dækker sit handicap på -2.5 til odds 1.96, og det kan bringe antallet af point op over 204 til odds 1.90.

 
Sacramento Kings - Memphis Grizzlies (00:05)

Grizzlies kæmper fortsat med formen og er 1-3 på udebane indtil videre. Natten til mandag håber de på at sætte en stopper for den elendige statistik, når de møder Sacramento Kings, der er 2-4 foran egne tilhængere, der ikke desto mindre satte ny støjrekord natten til lørdag.

Kings har brug for en succesoplevelse, og den kan måske komme, hvis Greivis Vasquez kan sænke antallet af turnovers, og hvis DeMarcus Cousins kan finde mere stabilitet.

Memphis tager ikke desto mindre små skridt fremad, og vi satser på, at de vinder trods handicap -2.5 til odds 1.96 i en kamp, der nok vil byde på under 189 point til odds 1.87.

 
Spilforslag:
Sats på, at Detroit med handicap -2.5 besejrer LA Lakers til odds 1.96


Klik her for at spille på NBA hos Unibet!