NBA: Rockets og Spurs sørger for masser af point


Selv uden Tony Parker forsvarede San Antonio sin position i toppen af NBA's Western Conference. Nu hvor franskmanden er tilbage, hvem ved så, hvor langt holdet kan gå? Parker lavede 22 point i sin comebackkamp fredag, der bød på en Spurs-sejr i overtiden mod Utah, men den kamp markerede begyndelsen på et program med seks kampe mod hold med flere sejre end nederlag. Andet kapitel byder på en rejse til Houston, hvor Rockets natten til mandag dansk tid skal forsøge at undgå at tabe til deres Texas-rivaler.

San Antonio har i gennemsnit lavet over 123 point i de seneste tre kampe, og den slags skarphed får holdet brug for mod et Houston-hold, hvis defensiv på hjemmebane er blevet mærkbart bedre. I deres fem kampe i træk i Toyota Center er det blevet til fire sejre. Spurs har -1 på handicap, men det er en god idé at satse på, at kampen går over pointgrænsen på 212.5.

Det er de dårligste mod de bedste, når uovervindelige Miami Heat gæster de elendige Charlotte Bobcats. Selvom de forsvarende mestre har vundet 25 kampe i træk, så har holdet i sine seneste tre kampe skulle komme tilbage efter at have været bagud med tocifrede pointtal. Det er en reminder om, at det ikke bare bliver en dans på roser at nå frem til rekorden på 33 sejre i træk.

Charlotte var offer nummer to i Miamis sejrsstime, og siden dengang har Bobcats vundet fem og tabt hele 16 opgør. Miami har endnu en overkommelige modstander mandag i form af Orlando, så de kan muligvis finde på at spare stjernerne, når først sejren er i hus. Alligevel bør man satse på, at de overvinder deres handicap på -17 til odds 1.91.
 

Spilforslag: Sats på, at der bliver lavet over 211.5 point i kampen mellem Houston og San Antonio til odds 1.91

Husk, at du kan se NBA på Unibet TV!