NBA: Sats på at Cleveland tager livet af Bobcats


Golden State Warriors vil sandsynligvis give Andrew Bogut et hvil i nat, hvilket spolerer den ellers drabelige duel mellem australieren og Serge Ibaka. Og det vil måske tippe balancen til fordel for Oklahoma City, når to af de bedste fra vest støder hovederne sammen.

Ibaka er blevet meget mere effektiv offensivt i denne sæson, hvor han har lavet 13.8 point per kamp ud over sine normale robounds og blokeringer. Og mens David Lee, der står foran en plads på All Star-holdet, vil skabe problemer for ham, så bliver det vanskeligt både at stikke en kæp i hjulet på spanieren og på Kevin Durant.

Golden State havde vundet fire kampe i træk, før holdet indkasserede ikke færre end 140 point i tirsdagens nederlag til Houston. Og selvom Warriors vandt 104-99, da de to hold mødtes i sidste måned, så bør man satse på Thunder på trods af et hårdt handicap på -10.

To hold, der sandsynligvis kan se frem til NBA Draft Lottery, står over for hinanden i Cleveland, når de håbløse Charlotte Bobcats kommer til byen, men Cavaliers form tyder på, at de kan blive vanskelige at spille mod for et hvilket som helst hold i resten af sæsonen.

Kyrie Irving lavede 35 point inklusiv vigtige point til sidst i sejren over Oklahoma City, og holdet bør forbedre sin nuværende 14-34-statistik. Bobcats, der har tabt fire kampe i træk, er helt til rotterne, og det er værd at satse en mønt eller to på Cavs på handicap -5.5 i en kamp, hvor totalscoren nok lander under grænsen 202.5.

San Antonio Spurs begynder deres rodeo-roadtrip hos Minnesota og Tim Duncan, der er på jagt efter den 11. sejr i træk. Det markerer begyndelsen på ni udekampe for Spurs, der aldrig har har tabt flere, end de har vundet, siden de påbegyndte de årlige udebaneudflugter tilbage i 2003.

Minnesota har tabt 12 af sine seneste 14 kampe og holdet må muligvis undvære Andrei Kirilenko, der er blevet udnævnt til årets europæiske spiller. Selv hvis Duncan igen er ude, så bør San Antonio lave ulveføde ud af værterne.

Nattens spilforslag: Sats på, at Cleveland vinder over Charlotte på handicap til odds 1.91.

Klik her for at se NBA på Unibet TV.